~kopacz niedzielny niezalogowany 10 listopada 2012r. o 17:13
A ja idę jutro na działkę. Będę kopać ziemniaki i zrywać jabłka. Zrobię sobie ostatnie jesienne ognisko. Obowiązkowo kupię kilka piw. Wypiję za powodzenie i przyszłoroczne zbiory. Flagi nie wywieszę.
~t.katowski niezalogowany 10 listopada 2012r. o 17:47
Proponuję dobrze wsłuchać się w słowa "Nie pytaj o Polskę" Obywatela GC. Jak można nienawidzić kraju za błędy ludzkie? Jednym słowem przekreśla się całą przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Jeśli uderzy cię ojciec to nienawidzisz całą rodzinę kilka pokoleń wstecz? Dobrze się zastanów czy nienawiść winna być kierowana do Polski czy do ludzi którzy nią rządzą... Kieruję te słowa do każdego psioczącego na własną Ojczyznę
#Anonim2924 nieaktywny 10 listopada 2012r. o 18:10
A ja proponuje przypomnieć sobie słowa Piłsudskiego coś w stylu "Naród wspaniały tylko ludzie..." Mamy tego wiele przykładów i to nie tylko na Wiejskiej ale także w ZUSach, USach no i przede wszystkim w ratuszach.
Temu krajowi ja osobiście zawdzięczam wiele - głównie podatki, no i Unitra Aria MS2411 z której to akurat się cieszę.
Słowa niejakiej Janiny trafiają w sedno!
Pod żadnym pozorem nie wywieszam flagi - nigdy! A mam wielką ochotę na swoim płocie powiesić tabliczkę "GRANICA PAŃSTWA"...
No ale kochajcie ten kraj, kochajcie - Wasze prawo, ale nie ważcie się skakać do oczu tym którzy mają na ten temat inne zdanie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.