masii napisał(a): Zapomniałeś jeszcze napisać że podatki wynoszą 80% tą Twoją bzdurę lubię najbardziej.
~FCD napisał(a): Czyżbyś płacił mniej? Bo mi też tyle wychodzi. Robisz na czarno i nie wystawiasz rachunków? Mafiozi z UKS już sie toba zajmą!
masii napisał(a): Zapomniałeś jeszcze napisać że podatki wynoszą 80% tą Twoją bzdurę lubię najbardziej.>
wikipedia napisał(a): Podatek – obowiązkowe świadczenie pieniężne pobierane przez związek publicznoprawny (państwo, jednostka samorządu terytorialnego) bez konkretnego, bezpośredniego świadczenia wzajemnego.Wszystko to co wymieniłeś są to świadczenia związane że świadczeniem wzajemnym więc nie są to podatki. ?I teraz tak: nie piję alkoholu, nie palę papierosów nie używam gazu, prąd sobie sam wytwarzam nie mam żadnej nieruchomości. Jedyny podatek który płacę to 32% dochodowego - więc gdzie jest reszta ?
masii napisał(a): Najpierw dowiedz się co to jest podatek.*********. Jedyny podatek który płacę to 32% dochodowego - więc gdzie jest reszta ?>
masii napisał(a):>
Najpierw dowiedz się co to jest podatek. Aby ułatwić Ci to trudne zadanie zacytuję wikipedię :
wikipedia napisał(a): Podatek – obowiązkowe świadczenie pieniężne pobierane przez związek publicznoprawny (państwo, jednostka samorządu terytorialnego) bez konkretnego, bezpośredniego świadczenia wzajemnego.Wszystko to co wymieniłeś są to świadczenia związane że świadczeniem wzajemnym więc nie są to podatki. ?I teraz tak: nie piję alkoholu, nie palę papierosów nie używam gazu, prąd sobie sam wytwarzam nie mam żadnej nieruchomości. Jedyny podatek który płacę to 32% dochodowego - więc gdzie jest reszta ?Zmoderowano 21.11.2012 godz.22:51 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~milionowy urzędnik napisał(a): wzorem zachodnim drobni handlowcy konsolidują się,wspólnie inwestują,organizują się...,jak to mówią w kuuupie siła.a u nas każdy każdemu wilkiem.w tym kraju pod rządami baronów i pażiów,społeczeństwo jest nieufne już nawet do własnej rodziny.no i druga sprawa,to wszendobylskie państo,wkładające paluchy w prywatne biznesy polaków,bo już zachodnim molochom można wszystko.>