Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

" Po pierwsze Mieszkańcy " - TARGOWISKO

~ niezalogowany
20 listopada 2012r. o 17:51
~ napisał(a): Mylisz się Przemysławie bardzo się mylisz. Na jajku zarabia się dużo więcej. Poza tym termin zarobić oznacza czysty zysk netto. Podatki czynsze i inne koszty opłacany z przychodów ze sprzedaży a nie z ZYSKU. A skąd ty mógłbyś o tym wiedzieć? Przecież nie masz pojęcia o czym piszesz !
.

Ile więcej ? Może 2 złote na sztuce ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 listopada 2012r. o 21:48
Można i 10 zł jak się uda znaleźć kupca.
~xyz niezalogowany
20 listopada 2012r. o 22:14
Nie wiem co złego zrobił wam Pan Przemysław za to że próbuje bronić kupców jak i mieszkańców to kilku mądrali strasznie go nie lubi, czyżby to byli bez radni lub klakierzy Romana
~ niezalogowany
20 listopada 2012r. o 23:31
Powiem Ci bo już mam serdecznie dość mądrości Pana Przemysława - na innym portalu wytrącili mu oręż z ręki to się tu przeniósł ze swoimi mądrościami - a ten Pan w wielu przypadkach nie ma racji ale żyje w przekonaniu że tylko jago zdanie jest prawdziwe i żadne argumenty do niego nie przemawiają. o choćby awantura o podwyżce na targowisku. A ja mam takie pytanie do Pana Przemysława a ilu z tych co tam sprzedają z chodnika płaci podatki ZUS-y? Pewnie niewielu - a może gdyby płacili podatki nie byłoby podwyżki za dzierżawę - bo do budżetu miasta trochę więcej by wpłynęło?
~breck niezalogowany
20 listopada 2012r. o 23:48
~ napisał(a): Powiem Ci bo już mam serdecznie dość mądrości Pana Przemysława - na innym portalu wytrącili mu oręż z ręki to się tu przeniósł ze swoimi mądrościami - a ten Pan w wielu przypadkach nie ma racji ale żyje w przekonaniu że tylko jago zdanie jest prawdziwe i żadne argumenty do niego nie przemawiają. o choćby awantura o podwyżce na targowisku. A ja mam takie pytanie do Pana Przemysława a ilu z tych co tam sprzedają z chodnika płaci podatki ZUS-y? Pewnie niewielu - a może gdyby płacili podatki nie byłoby podwyżki za dzierżawę - bo do budżetu miasta trochę więcej by wpłynęło?

Miej litość, nie zadawaj Przemysławowi takich trudnych pytań. Na Istotnych ludzie już rzygali na jego posty, prawdopodobnie czeka go to samo tutaj. To tylko kwestia czasu.
~Przemysław niezalogowany
21 listopada 2012r. o 7:30
~ napisał(a): Powiem Ci bo już mam serdecznie dość mądrości Pana Przemysława. o choćby awantura o podwyżce na targowisku. A ja mam takie pytanie do Pana Przemysława a ilu z tych co tam sprzedają z chodnika płaci podatki ZUS-y? Pewnie niewielu - a może gdyby płacili podatki nie byłoby podwyżki za dzierżawę - bo do budżetu miasta trochę więcej by wpłynęło?

Pan/Pani tylda się zaprodukował/a
Gdyby opłaty targowe były niższe to ludzi było by stać na wykupienie sobie ubezpieczenia.Opłata targowa to nic innego jak ukryty podatek.Miasto jest potwornie zadłużone i to jest powodem podwyżek.Panie/Pani Tyldo.Aby nie bić piany proszę przeglądnąć swoje domowe rachunki./ZA MIESZKANIE, DOM , WODĘ/ŚCIEKI , ŚMIECI, DZIAŁKĘ , GARAŻ,ZA WODY OPADOWE za pochówki bliskich za parkingi/ potem porównać to z opłatami z przed kilku lat.Wyjdzie ponad 100 % .Pytanie .Czy przez ostatnie 5 lat Pani/Pana płaca wzrosła o 100 % ?Czy Pani/Pan sądzi że mieszkańcy Bolesławca to głupia bezwolna hołota ?
~ niezalogowany
21 listopada 2012r. o 7:44
~Przemysław napisał(a):
Pan/Pani tylda się zaprodukował/a
Gdyby opłaty targowe były niższe to ludzi było by stać na wykupienie sobie ubezpieczenia.Opłata targowa to nic innego jak ukryty podatek.Miasto jest potwornie zadłużone i to jest powodem podwyżek.Panie/Pani Tyldo.Aby nie bić piany proszę przeglądnąć swoje domowe rachunki./ZA MIESZKANIE, DOM , WODĘ/ŚCIEKI , ŚMIECI, DZIAŁKĘ , GARAŻ,ZA WODY OPADOWE za pochówki bliskich za parkingi/ potem porównać to z opłatami z przed kilku lat.Wyjdzie ponad 100 % .Pytanie .Czy przez ostatnie 5 lat Pani/Pana płaca wzrosła o 100 % ?Czy Pani/Pan sądzi że mieszkańcy Bolesławca to głupia bezwolna hołota ?

Nie wyobraź sobie że Pani tylkda się nie zagalopowała -Pani tylda prowadzi swoją malutką firmę płaci podatki składki ZuS - i zastanawia się jak to jest, Moje dochody są takie ile sobie wypracuję - i w przeciwieństwie do niektórych kupców ( znam takich) dla mnie podstawa zapłacić to co trzeba a potem jechać na wakacje. I wiesz powiem tak czy moje dochody wzrosły w tym czasie o 100% - tak, ale ja na to ciężko pracuję a nie siedzę i narzekam
7421
#masii nieaktywny
21 listopada 2012r. o 7:45
Zapomniałeś jeszcze napisać że podatki wynoszą 80% tą Twoją bzdurę lubię najbardziej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK