Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

" Po pierwsze Mieszkańcy " - TARGOWISKO

~Przemysław niezalogowany
18 listopada 2012r. o 9:16
~bolo napisał(a):

To zwykłe, nudne kwękanie nawiedzonego Przemysława.
Na innym portalu strasznie narzeka na "anonimów" a sam kryje się za tyldą. Żenada!Zmoderowano 17.11.2012 godz.22:56 - powód: korekta cytowania (sentinel)
>

Ma Pan rację przez nieuwagę nie podpisałem własnego tekstu co niniejszym prostuję Jednak temat okradania lokalnych przedsiębiorców przez lokalną władzę pozostaje aktualny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 listopada 2012r. o 9:23
Na innym portalu Przemysława już nikt nie chce słuchać - to teraz tu przyszedł narzekać
18 listopada 2012r. o 9:40
~ napisał(a): Na innym portalu Przemysława już nikt nie chce słuchać - to teraz tu przyszedł narzekać
>

Pan/Pani Tyldo należy do głupich dobrodziei czy cwanych złodziei .Gdzie tu pisze o narzekaniach .To obnażanie obłudy władzy lokalnej.Temat jest o targowisku nie i Przemysławie .Proszę się wykazać argumentami.Łatwo kraść i krzyczeć " łapać złodzieja " trudno zrobić coś sensownego samemu.
~ niezalogowany
18 listopada 2012r. o 22:06
Szanowny Panie Nie chce mi się wykonywać opcji kopiuj wklej bo Pan i tak wie swoje. Mnie śmieszy Pana zachowanie, wszędzie Pan narzeka na władzę, jak 99 % Polaków, i nic poza tym. Zachowuje się Pan jak taki jeden - często występujący w telewizji - on tez zawsze jest na nie, a i raz za razem obala rząd - o taki Pan jest. bije Pan pianę i nic więcej - dokładnie tak samo jak Pan Palikot. Dużo krzyczy nic nie robi
19 listopada 2012r. o 14:06
Nie wszystkim się to musi podobać ,Właśnie wielu z tego jednego procenta pasożytuje na pozostałych 99 procentach .Jeden procent urzędników wydaje na siebie 20 % wszystkich pieniędzy w państwie .Coś drogo nas kosztuje to byle jakie zarządzanie.Tchórzliwe tyldy zza rogu pyskują ale żaden nie ma odwagi wystąpić w otwarty sposób do po pierwsze mieszkańców i przedstawić swoje racje.A może to ja się mylę ? Dlaczego ludzie biorący państwowe pieniądze nie poczuwają się do przedstawienia rzetelnej argumentacji.
~Matylda niezalogowany
19 listopada 2012r. o 19:22
~ napisał(a): Szanowny Panie Nie chce mi się wykonywać opcji kopiuj wklej bo Pan i tak wie swoje. Mnie śmieszy Pana zachowanie, wszędzie Pan narzeka na władzę, jak 99 % Polaków, i nic poza tym. Zachowuje się Pan jak taki jeden - często występujący w telewizji - on tez zawsze jest na nie, a i raz za razem obala rząd - o taki Pan jest. bije Pan pianę i nic więcej - dokładnie tak samo jak Pan Palikot. Dużo krzyczy nic nie robi
>

Co cie tak śmieszy tyldo ? Czy 99 % społeczeństwa jest śmiesznymi dziwny czlowiek mi a 1 % urzędników pozjadało wszystkie rozumy ?

Zastosowana autokorekta

2924
#Anonim2924 nieaktywny
19 listopada 2012r. o 19:25
Moim zdaniem Przemysław narzeka bardzo na temat... W tym już nawet nieśmiesznym kraju wszystko wydaje się stać na głowie a człowiek sprowadzony został do roli krowy którą doi tłusta, wszystkomogąca, wszechwiedząca urzędnicza brać rodem z aparatu mafijnego...
~Janusz John Styber niezalogowany
19 listopada 2012r. o 20:07
To jest po prostu zwykłe zbydlęcenie, które możliwe jest tylko wtedy kiedy rozum śpi. A rozum bolesławieckich urzędników zapewne śpi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza