Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

" Po pierwsze Mieszkańcy " - TARGOWISKO

~ona niezalogowany
15 listopada 2012r. o 19:24
becia73 napisał(a):
~likwidator napisał(a): czy (BECIA 73 P...........A) SPRZEDAŁA SWOJE UDZIAŁY I MYŚLI ŻE WESOŁA PADNIE NIECH SIĘ NIE MARTWI TYLKO SIĘ WEZMIE DO ROBOTY A NIE MARUDZI.

Ja nie MARUDZE! Nie zauważyłeś kolego że już połowa sklepików tam zakończyła swoją działalność? Nie zauważyłeś że we wszystkich jest to samo -CHIŃSZCZYZNA, ludzie czekają na coś innego!

Jakoś widzę, że wszystkie sklepiki są, popadały tylko te z dotacji z pup, gdzie mieli 2 lata niższy Zus... A co do chińszczyzny to tylko na butach i garach widziałam :)) A skoro Ty wiesz na co ludzie czekają to nie rozumiem, czego sama nie otworzysz sklepu z tym czymś innym:)) Czekamy:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Targowisko niezalogowany
16 listopada 2012r. o 10:27
Niedawno był do kupienia kontener handlowy .Właściciel chciał tylko sto złotych .Nie znalazł nabywcy .Kontener skończył na złomie .To dowodzi jaki jest stan gospodarki.Tak źle nie było tam jeszcze nigdy .A romanowi myślą tylko o podnoszeniu opłat.
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 15:28
A o ile te opłaty wzrosły znaczy ile wynosiła dzierżawa przed a ile po podwyżce?
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 15:42
''na rynek przyjeżdżają ludzie ze wsi w większości..''

Nie ma to jak stwierdzenie że ludzie z wiochy ubierają się na rynku! hehe
Co za BURAK musiał to napisać? gratuluję toku myślenia...
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 17:07
A co to ubieranie się na rynku to jakaś ujma bo nie rozumiem??? Dla mnie burakami są Ci co kupują ten sam ciuch w mieście tylko 2 razy drożej bo mogą się pochwalić, że kupił w mieście a nie na targowisku...

A wogóle ten temat jest tematem rzeką...Najwięcej do powiedzenia mają Ci co g*** wiedzą i w życiu nie pracowali tak naprawdę:)

~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 17:10
Jak dla mnie ciuchy z targowiska są wiele razy lepsze niż szmaty z sieciówek które już na wieszaku wyglądają jak z d*** wyciągnięte...No ale liczy się metka i lans:))
~Przemysław niezalogowany
16 listopada 2012r. o 17:15
~ napisał(a): A o ile te opłaty wzrosły znaczy ile wynosiła dzierżawa przed a ile po podwyżce?

Byłem dzisiaj zapytać .W murowanych stoiskach nie podrożało jednak te na gołym powietrzu ponoć drastycznie podrożały .Targowisko liczy sobie 4 zł za metr dziennie .To moim zdaniem bardzo dużo.
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 20:24
~Przemysław napisał(a):
~ napisał(a): A o ile te opłaty wzrosły znaczy ile wynosiła dzierżawa przed a ile po podwyżce?

Byłem dzisiaj zapytać .W murowanych stoiskach nie podrożało jednak te na gołym powietrzu ponoć drastycznie podrożały .Targowisko liczy sobie 4 zł za metr dziennie .To moim zdaniem bardzo dużo.

Tak podrożały, płać za pawilon prawie 1000zł ZUS i wyżyj z tego, nie wspomnę o czasie kiedy na dworze jest poniżej 0...Ale nie zrozumie ten kto nie miał z tym do czynienia... A ciągle tylko podwyżki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza