Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

" Po pierwsze Mieszkańcy " - TARGOWISKO

~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 22:19
~do lidki napisał(a): wynajmij sobie budę na rynku ,zapłać zus jedź do warszawy albo łodzi po towar postój na mrozie pare dni i zobaczymy jak będzisz cwaniaczyć

co nie przeszkadza im spędzać wakacji tam i siam, jeździć autami nie wcale takimi starymi, prowadzić życie na całkiem niezłym poziomie.
Nie zazdroszczę. Mam dobrą pracę, ale niech nie narzekają, bo kasę trzepią niezłą...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 23:16
Ludzka zawiść nie zna granic:) Najzwyczajniej w świecie żal Ci d*** ściska:) A Ty co detektywem jesteś, że wiesz czym kto jeździ i gdzie wakacje spędza:) Każdy narzeka i Ty też to robisz, bo narzekasz na ludzi narzekających hehe:D Boże ludzie macie własne życie zajmijcie się nim a nie problemy stwarzacie jakieś śmieszne:D
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 10:19
~ napisał(a):
~do lidki napisał(a): wynajmij sobie budę na rynku ,zapłać zus jedź do warszawy albo łodzi po towar postój na mrozie pare dni i zobaczymy jak będzisz cwaniaczyć

co nie przeszkadza im spędzać wakacji tam i siam, jeździć autami nie wcale takimi starymi, prowadzić życie na całkiem niezłym poziomie.
Nie zazdroszczę. Mam dobrą pracę, ale niech nie narzekają, bo kasę trzepią niezłą...
>

To trzepanie kasy to zdecydowana przesada.Problematyka wysokich opłat ma całkiem inne podłoże .Prywatni przedsiębiorcy i tylko oni oraz ich pracownicy są rzeczywistymi twórcami budżetu narodowego.Dlatego więc czym więcej pieniędzy pozostaje do ich dyspozycji potencjalnie więcej mogą rozwijać się ich firmy oraz więcej zarabiać ich pracownicy.Jeśli gospodarka ma jakoś ruszyć musi rozwijać się przedsiębiorczość.Bez niej wszystko skończy się jak za komuny .Wszyscy na dno /oprócz cwaniaków /
~niemim niezalogowany
17 listopada 2012r. o 10:39
dziś sobota , więc udajcie się na rynek i kupcie jaja pieczarki pomidory skarpety rękawice itd itp.
Handlujący na ryku nie odczują tak mocno podwyżek jak dacie im ciut więcej zarobić !
Ja byłem zakupy zrobiłem i przy okazji spotkałem znajomych ,bo atmoswera na rynku też jest ważna !
~Przemysław niezalogowany
17 listopada 2012r. o 11:50
~niemim napisał(a): dziś sobota , więc udajcie się na rynek i kupcie jaja pieczarki pomidory skarpety rękawice itd itp.
Handlujący na ryku nie odczują tak mocno podwyżek jak dacie im ciut więcej zarobić !
Ja byłem zakupy zrobiłem i przy okazji spotkałem znajomych ,bo atmoswera na rynku też jest ważna !
>

Bardzo dobry pomysł .Byłem kupiłem dałem zarobić.Pozdrawiam wszystkich.
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 19:56

Nie zazdroszczę. Mam dobrą pracę, ale niech nie narzekają, bo kasę trzepią niezłą...>

Należy pamiętać że każdy któremu się powiedzie przyczynia się do poprawy bytu pozostałych .Przy biednym nikt się nie wzbogaci .Biedy nawet nie ma jak dzielić.Zadziwiające jest jak komuniści w szczepili w umysły Polaków nienawiść do cudzej własności prywatnej.Każdy chce żyć lepiej ale wszystkim wokoło źle życzy.To bardzo brzydka przywara Polaków.Niestety takie przekonanie umacnia w Bolesławianach nasz Pan Prezydent Piotr Roman.Czyni to przez skrajnie wysokie nakładanie danin na po pierwsze mieszkańców .
~bolo niezalogowany
17 listopada 2012r. o 20:20
co nie przeszkadza im spędzać wakacji tam i siam, jeździć autami nie wcale takimi starymi, To zwykłe, nudne kwękanie nawiedzonego Przemysława.
Na innym portalu strasznie narzeka na "anonimów" a sam kryje się za tyldą. Żenada!

Zmoderowano 17.11.2012 godz.22:56 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
18 listopada 2012r. o 5:46
witam Przemysław ma racje. Popieram jego wypowiedzi w całej eoaciągłości. Marek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza