Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uczennica podpaliła włosy nauczycielce
4743
#MANSON nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 19:13
Do klasztoru ją!!! :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3244
#polak nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 19:19
Może zakon Pijarów ją przyjmie?
~zacofany moher niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 19:23
~ napisał(a): Nie pieprzcie głupot ,co ma piernik do wiatraka .Młodzież ma za dużo praw a zbyt mało obowiązków a religia nie ma z tym nic wspólnego.

Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Walka z tradycją, z religią, z naturalnym porządkiem rzeczy spowodowała to, co obserwujemy.
~ niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 19:26
Takie czasy nastały...moda na bezstresowe wychowanie, brak ograniczeń dzieciaki siedzą przed komputerem, lub tv oglądajac głupkowate bajki całymi dniami bez kontroli. Rodzice w tych czasach zapracowani, nie maja czasu dla swoich pociech, a gimnazjum to jest dopiero nieporozumienie. Dzieciaki myślą że są dorosłe i sodówka do głowy uderza liczą się markowe ciuszki i najnowsze gadżety, a dla popularności małolaty dały by sie pokroić.
~mama niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 20:40
tak to prawda że otoczenie i koledzy maja ogromny wpływ sama wiem cos o tym ale lanie nic nie pomoże nieraz broniłam syna przed mężem żeby nie dostał ale bardzo duzo rozmawiałam chodziłam jego drogami i wiedział ze moze na mnie liczyć to bardzo trudna droga ale dla mnie chyba jedyna bo nie po to urodziłam żeby ktokolwiek go bił to nie jest wyjście chociaż czasami myślałam już inaczej ale sie opłaciło. Nieraz dziekował mi za to a mi łzy spływały po policzku wiedząc jak było ciężko częste wizyty w szkole itd... teraz jest w liceum i mysle że będzie dobrze zawsze wierze w niego i nigdy nie przestane! Miłość czyni cuda!!!!
7303
#pestka nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 20:46
~mama napisał(a): tak to prawda że otoczenie i koledzy maja ogromny wpływ sama wiem cos o tym ale lanie nic nie pomoże nieraz broniłam syna przed mężem żeby nie dostał ale bardzo duzo rozmawiałam chodziłam jego drogami i wiedział ze moze na mnie liczyć to bardzo trudna droga ale dla mnie chyba jedyna bo nie po to urodziłam żeby ktokolwiek go bił to nie jest wyjście chociaż czasami myślałam już inaczej ale sie opłaciło. Nieraz dziekował mi za to a mi łzy spływały po policzku wiedząc jak było ciężko częste wizyty w szkole itd... teraz jest w liceum i mysle że będzie dobrze zawsze wierze w niego i nigdy nie przestane! Miłość czyni cuda!!!!

no ,prawie jak Ballada o Januszku-tam matka tez wierzyła synkowi i dobrze na tym wyszła.Faktycznie pedagogiczne podejscie tatuś be a mama cacy.Zycze powodzenia,dlatego dzieciaki sa takie a nie inne
~jax01 niezalogowany
10 grudnia 2012r. o 20:47
Ja bym z pełna premedytacją( czyli tak jak ona to zrobiła) podpalił włosy we wiadomym miejscu :DDD(jesli co nieco jest wzkielkowało) :DDDD.Wet za wet, trochę średnioweicza mogło by wrocić.jedni dla drugich mieli by szacunek i wtakich wystepków bylo by zdecydowanie mnie. A tak co - do porawczaka pójdzie i zbiesi się jeszcze bardziej ....
3595
#jemiola nieaktywny
10 grudnia 2012r. o 20:57
religia nie ma z tym nic wspólnego.
Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Walka z tradycją, z religią, z naturalnym porządkiem rzeczy spowodowała to, co obserwujemy.

Popieram

Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza