Tak ,tak :) Wikipedia to obiektywne źródło informacji na temat stanu wojennego.
Ciesz się,że po rusku nie gadasz i całuj Jaruzelskiego w rękę z wdzięczności. Gdyby na ulice wyszli Ruscy zamiast ZOMO ,wtedy by- łoby kogo wspominać ,ofiar mielibyśmy tysiące ,a nie jednostki.
82.177.219.*** napisał(a): Stłumienie pokojowej manifestacji w Warszawie 11 listopada 2012. Pobicie przez policję kilkunastu (niezadowolonych z obecnej sytuacji w kraju) obywateli zwanych przez media huliganami. Czy to przypadkiem nie to samo? :>
Daj spokój człowieku :) Ja też nie jestem "zadowolony z sytuacji"
nie podoba mi się polityka rządu ,sam rząd też mi się nie podoba.
Czy to upoważnia mnie do niszczenia samochodów zaparkowanych w zasięgu mojego wzroku? Wybijam szyby w sklepach ,albo niszczę chodnik ,żeby kawałkiem płyty za...c przedstawicielowi władzy wykonawczej(POLICJA) ?Nie ! Nie robię takich rzeczy ,bo nie jestem chuliganem.Nie chodzę z podniesioną ręką w faszystowskim (rzymskim) pozdrowieniu ,bo ten gest obraża ludzi którzy przeżyli wojnę i klęczeli poniżani przez faszystów walcząc o to żebyś mógł powiedzieć ,że mieszkasz w Polsce.
Nie wiem co bierzesz Patrzalski, ale lepiej to odstaw!
Kto poza nielicznymi chuliganami (i prowokatorami policyjnymi https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eEOXtQ6dxng ) wybija szyby i niszczy samochody?
Biorę coś innego niż Ty. Bo ja jakoś nie widziałem prowokatorów ani nie jestem "święcie" przekonany o zamachu smoleńskim :P
Jeśli pamiętasz stan wojenny i masz coś do powiedzenia na ten temat ,to przeanalizuj swoje dane i napisz nam co ta cała ,krwawa dla niektórych rozróba przyniosła NAM zwykłym obywatelom?
Bo "wolność słowa " to slogan ! Kłap sobie dziobem do woli :)
Pozwolili szczekać ,ale miskę kopnęli tak żeby łańcucha brakło.
To była krwawa rozróba bolszewii w obronie własnego koryta.
Nam coś miała dać?
Jeśli było tak fajnie, to wyjedź do Korei Północnej - tam dalej są puste półki w sklepach, jeżdżą tylko rowerami i śpiewają pieśni o Marksie i komunistycznym przywódcy!
I będziesz miał tak fajnie jak wtedy mieli Polacy
Patrzę na te wszystkie zdjęcia ze stanu wojennego i nigdzie nie widzę Jarosława Kaczyńskiego.To jest prawdziwy patriota taki jak Piotr Roman który obudził się po 30 latach.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.