Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rocznica wprowadzenia stanu wojennego
~Pamiętamy!!! Oprawcy żyją wśród Nas niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 9:06
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stan_wojenny_w_Polsce_1981-1983

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ofiary_stanu_wojennego_w_Polsce_1981-1983#Domniemane_ofiary
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 9:26
Tak ,tak :) Wikipedia to obiektywne źródło informacji na temat stanu wojennego.

Ciesz się,że po rusku nie gadasz i całuj Jaruzelskiego w rękę z wdzięczności. Gdyby na ulice wyszli Ruscy zamiast ZOMO ,wtedy by- łoby kogo wspominać ,ofiar mielibyśmy tysiące ,a nie jednostki.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 9:41
82.177.219.*** napisał(a): Stłumienie pokojowej manifestacji w Warszawie 11 listopada 2012. Pobicie przez policję kilkunastu (niezadowolonych z obecnej sytuacji w kraju) obywateli zwanych przez media huliganami. Czy to przypadkiem nie to samo? :>

Nie to samo 82.177.219.***.
4469
#Patrzalski nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 9:41
Daj spokój człowieku :) Ja też nie jestem "zadowolony z sytuacji"
nie podoba mi się polityka rządu ,sam rząd też mi się nie podoba.
Czy to upoważnia mnie do niszczenia samochodów zaparkowanych w zasięgu mojego wzroku? Wybijam szyby w sklepach ,albo niszczę chodnik ,żeby kawałkiem płyty za...c przedstawicielowi władzy wykonawczej(POLICJA) ?Nie ! Nie robię takich rzeczy ,bo nie jestem chuliganem.Nie chodzę z podniesioną ręką w faszystowskim (rzymskim) pozdrowieniu ,bo ten gest obraża ludzi którzy przeżyli wojnę i klęczeli poniżani przez faszystów walcząc o to żebyś mógł powiedzieć ,że mieszkasz w Polsce.
~ niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 9:59
Nie wiem co bierzesz Patrzalski, ale lepiej to odstaw!
Kto poza nielicznymi chuliganami (i prowokatorami policyjnymi https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eEOXtQ6dxng ) wybija szyby i niszczy samochody?
4469
#Patrzalski nieaktywny
13 grudnia 2012r. o 10:14
Biorę coś innego niż Ty. Bo ja jakoś nie widziałem prowokatorów ani nie jestem "święcie" przekonany o zamachu smoleńskim :P
Jeśli pamiętasz stan wojenny i masz coś do powiedzenia na ten temat ,to przeanalizuj swoje dane i napisz nam co ta cała ,krwawa dla niektórych rozróba przyniosła NAM zwykłym obywatelom?
Bo "wolność słowa " to slogan ! Kłap sobie dziobem do woli :)
Pozwolili szczekać ,ale miskę kopnęli tak żeby łańcucha brakło.
~ niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 10:38
Nie wiesz o czym gadasz!

To była krwawa rozróba bolszewii w obronie własnego koryta.
Nam coś miała dać?
Jeśli było tak fajnie, to wyjedź do Korei Północnej - tam dalej są puste półki w sklepach, jeżdżą tylko rowerami i śpiewają pieśni o Marksie i komunistycznym przywódcy!
I będziesz miał tak fajnie jak wtedy mieli Polacy
~xyz niezalogowany
13 grudnia 2012r. o 10:56
Patrzę na te wszystkie zdjęcia ze stanu wojennego i nigdzie nie widzę Jarosława Kaczyńskiego.To jest prawdziwy patriota taki jak Piotr Roman który obudził się po 30 latach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza