Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jak zrobić święta, przy wypłacie 1000zł/ m-c

~Wasz Pan niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 18:06
No jak ktoś się godzi pracować za 1000zł jest głupi i tyle
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 18:10
ta! k*wa, lepiej nie pracować wcale i żreć gruz.
~* niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 18:16
~Wasz Pan napisał(a): No jak ktoś się godzi pracować za 1000zł jest głupi i tyle

Lepiej jak ty zafajdany wacku brać zapomogę :> :> :>
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 18:19
~Wasz Pan napisał(a): No jak ktoś się godzi pracować za 1000zł jest głupi i tyle

A jakim epitetem określisz pracodawcę oferującego taka płacę?? :)
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 18:24
jak nie mam pracy, to nie myślę jak nazwać tego, który DAJE mi pracę. Bardziej wściekam się na rudego wacka, który.. aaaa nie denerwuje sie, bo lekarz zabronil
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 21:55
macie tuska sami wybraliscie to teraz nie narzekać
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 22:21
łatwo się mówi, że nie pracować za 1000 zł a znajdź pracę w Bolesławcu za więcej bez znajomości. Trudno je zrobić za 1000 zł ,ale można po prostu bardzo skromne święta bez prezentów, bo to ledwo starczy na żywność.
9949
#groszem nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 22:25
ja się tam nie godziłem pracować za 1000zl i wyjechałem z kraju i teraz zarabiam 10 razy tyle
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza