Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak zrobić święta, przy wypłacie 1000zł/ m-c

~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 12:28
magnum44 napisał(a):
To bedą Jego ostatnie święta;(

Tak, to będzie jego ostatnia wieczerza :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
15 grudnia 2012r. o 12:38
gover napisał(a): Ale pelne przepychu i luksusu.

Tak, może dla Niego.
Dla mnie alkohol i CHLANIE nie jest wyrazem luksusu!:>

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3046
#sentinel nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 13:03
ojciec napisał(a): Co do świąt za 1000 PLN, to nie wiem jak, bo nie znam cen

~Marta napisał(a): Ojciec :-), Tylda nie ma problemu ze zrobieniem świąt za 1000 zł... Ona ma TYLKO 1000 zł, żeby zapłacić rachunki i z tego, co zostanie zrobić święta...

Dokładnie o to chodzi. Dlatego też skorygowałem tytuł tematu. :)

GG 2563898
~Wasz PAN niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 14:23
Temat powinien nazywać się:
dlaczego jestem biedny? Bo jestem głupi! Dlaczego jestem głupi? Bo jestem biedny!
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 14:41
~Wasz PAN napisał(a): Temat powinien nazywać się:
dlaczego jestem biedny? Bo jestem głupi! Dlaczego jestem głupi? Bo jestem biedny!

głupi to ty jestes. Myslisz ze wszyscy ktorzy tak zarabiaja sa od pługa oderwani?? A moze praca za minimalna stawke to koniecznosc a nie wybor?? A moze ty masz wielkie plecy i jestes jednym z tych od znajomosci i wyzysku .
9478
#lia nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 14:45
~Wasz PAN napisał(a): Temat powinien nazywać się:
Czy biedny znaczy głupi? :> To największa głupota tak myśleć
9949
#groszem nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 14:47
tak czytam tu i się śmieję w święta prezenty nie są najważniejsze można bez nich spędzić godnie święta jeśli dziecko jest mądre to zrozumie dlaczego nie ma prezentów wiem z własnej autopsji
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 15:32
z autopsji ....a nie z własnej autopsji.... :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK