Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak zrobić święta, przy wypłacie 1000zł/ m-c

~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 11:16
falco napisał(a):
~~123 napisał(a):
~ napisał(a): Nie rozumiem po co robić święta skoro Cię nie stać. Zrób co najwyżej barszcz i kup opłatek i tyle. A co do prezentów, to dzieciom się jakoś wytłumaczy...

Za 200 zł mozesz zrobić święta z choinką ,opłatkiem ,barszczem , uszkami ,rybką i makowcem ,a prezenty mogą być taniutkie np słodycze,ważne są jakiekolwiek i bez przesady ,że aż 1000 zł na święta potrzeba , ja robię za mniej niż połowę z tego [4 osoby+ 2 psy + 9 kotów} i wszystkiego jest pod dostatkiem ,łącznie z łakociami.Po prostu wiele rzeczy trzeba umieć samemu zrobić.

a po świętach masz nadal te zwierzęta? ;)
czy....????? ;)

No co Ty? W marcu się ''pomarcują'' i będą nowe na azjatyckie danie.. A odkładając żarty na stronę ,stąd mój wpis o tych kotach ,bo ktoś kwęka ,że ma jednego i musi ''święta'' zrobić ,to co ja mam powiedzieć z dziewięcioma a poza tym ,co ma jeden czy dziewięć psów czy kotów do urządzenia uczty światecznej ,zwierzakom trzeba co dzień zapchać mordki niezależnie czy to dzień świąteczny czy powszedni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 11:19
~ napisał(a): dwa psy zjadają dziewiec kotów a dziewiec kotów są wchłaniane przez oszczedną rodzinę i święta gotowe ! :D ;)

Cóż za domyślność, jak bys był przy tym.:DDD
~Twój Pan niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 11:26
Ja na święta wydaję ok 120 zł 2 butelki ballantines'a i 4x2l butelki pepsi
~ niezalogowany
15 grudnia 2012r. o 11:40
~Twój Pan napisał(a): Ja na święta wydaję ok 120 zł 2 butelki ballantines'a i 4x2l butelki pepsi

Dziadowski ten ballantines i pewnie dlatego tak bardzo rozcieńczasz pepsi!! :P
5183
magnum44
15 grudnia 2012r. o 12:03
~ napisał(a): Dziadowski ten ballantines...

Może w promocji kupuje?! :D:D
I pepsi też!:P

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
9984
#gover nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 12:24
Zadna promocja. Pochodzi z Czech.
5183
magnum44
15 grudnia 2012r. o 12:25
gover napisał(a): Zadna promocja. Pochodzi z Czech.

Dżizes!
To bedą Jego ostatnie święta;(

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
9984
#gover nieaktywny
15 grudnia 2012r. o 12:28
Ale pelne przepychu i luksusu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAKongres Miedzi