Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono Bmw 520d

5286
#Maniekk19 nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 16:19
Dzisiaj w nocy skradziono z bolesławca z ul Jana Pawła bmw e520d typ E60 rok 2008 czarny kolor rejestracja bolesławiecka, proszę o pomoc jeżeli zauważyłeś takie auto w okolicy bądź gdziekolwiek kontakt 513 423 112.
Święta się zaczęły wspaniale.
Wesołych świąt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 grudnia 2012r. o 16:27
Maniekk19 napisał(a): Dzisiaj w nocy skradziono z bolesławca z ul Jana Pawła bmw e520d typ E60 rok 2008 czarny kolor rejestracja bolesławiecka, proszę o pomoc jeżeli zauważyłeś takie auto w okolicy bądź gdziekolwiek kontakt 513 423 112.
Wesołych świąt

mozesz podac dokladne numery?? bo takich bmw moze byc w powiecie bolesławieckim dziesiatki i jesli kazdy ma na widok czarnej e60 dzwonic i informowac to nie widze sensu... rozumiem Twoja sytuacje ale wszystko na spokojnie i powoli...
5286
#Maniekk19 nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 16:39
DBL JN08, nagroda dla osoby która wskaże auto jest oczywista.
4570
#rafix0016 nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 16:43
czas polowan sie zaczał.....swieta -normalne.
raczej polowanko było na zachodnie rejestracje ale z braku laku poszedł twoj....
szkoda autka i swieta spieprzone....
moze postaraj sie popytac "na miescie" i odzyskac sam autko. stracisz troche kasy ale moze udałoby sie odzyskac fure....
powodzenia!

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
5286
#Maniekk19 nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 17:06
Niebo i ziemia już poruszona włącznie oczywiście z policją itp.
To nie był ktoś z ulicy tylko zaplanowane działanie , auto było zamknięte alarm włączony a nikt nic nie widział.
7345
#Qfalagupagu nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 19:15
marne szanse ... moja polowke nie znalezli i po 2 tygodniu zakonczone sledztwo przez policje z powodu nie wykrycia sprawcow....
po miesiacu ubezpieczyciel odmowil wyplaty autocasco /wiem ,wiem nie zostawia sie dokumentow w aucie/ale w dzien co dostalem list od ubezpieczyciela zadzwonila policja ze znalezli w rowie moje dokumenty od auta ...
o tyle dobrze ze zlodzieje nie spalili albo nie zniszczyli...

Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
4783
#Quuczy nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 19:32
Maniekk19 napisał(a): Dzisiaj w nocy skradziono z bolesławca z ul Jana Pawła bmw e520d typ E60 rok 2008 czarny kolor rejestracja bolesławiecka, proszę o pomoc jeżeli zauważyłeś takie auto w okolicy bądź gdziekolwiek kontakt 513 423 112.
Wesołych świąt

Z doświadczenia wiem, że szanse na odnelezienie samochodu są znikome (w maju ukradli mi golfa z Gałczyńskiego), nie pomogło sprawdzanie kamer przy Jana Pawła, TESCO, Gałczyńskiego-Staroszkolna bo nie działają. Po 2 tygodniach umorzyli śledztwo z powodu niewykrycia sprawcy. Ale może Twoje chociaż uda się odnaleźć.

//Quczy

Once a White Eagle, always a White Eagle.
3145
#hemi nieaktywny
24 grudnia 2012r. o 21:59
~ napisał(a):
Wesołych świąt

mozesz podac dokladne numery?? bo takich bmw moze byc w powiecie bolesławieckim dziesiatki i jesli kazdy ma na widok czarnej e60 dzwonic i informowac to nie widze sensu... rozumiem Twoja sytuacje ale wszystko na spokojnie i powoli...

czarne E60 na DBL.Nie wiem czy zyjemy w tym samym powiecie,ale dziesiątek takich aut to nie ma :P
może masz na myśli E34/39 razem wzięte :P

Powodzenia maniekk

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza