Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecSonda: wydarzenie 2012 roku - ZAGŁOSUJ

~bolo niezalogowany
1 stycznia 2013r. o 15:08
Najbardziej mnie cieszy "0" (słownie: zero!) głósów oddanych na gliniadę). Zawsze uważałem że to prymitywna chała i widać nie jest to tylko moje zdanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 stycznia 2013r. o 15:17
~bolo napisał(a): Najbardziej mnie cieszy "0" (słownie: zero!) głósów oddanych na gliniadę). Zawsze uważałem że to prymitywna chała i widać nie jest to tylko moje zdanie.

To jest głosowanie na najważniejsze wydarzenie 2012 roku więc tylko prymityw i cienki bolek, może wyciągnąć na podstawie wyników głosowania wniosek , że gliniada to chała i nie jest to tylko jego zdanie :P
~ niezalogowany
1 stycznia 2013r. o 16:09
Dla mnie najważniejszym wydażeniem było utworzenie płatnego parkingu. Ubolewam jedynie że parking na tyłach bok mcc jest bezpłatny. Wszystkie prakingi poza osiedlowymi powinny być płatne. W końcu można by znaleźć miejsce parkingowe.
~patrzysz i nie grzmisz? niezalogowany
1 stycznia 2013r. o 16:36
emem napisał(a): Pozytywne w tym wszystkim na pewnk jest to, ze jesli komus bedzie bardzo zalezalo na tych wszystkich modlitwach, praktykach i calej otoczcce to wysle swoje dzieci wlasnie dl tej szkoly.
A tym samym w innych szkolach bedzie latwiej zorganizowac etyke, nikt przed nikim nie bedzie sie musial tlumaczyc itd. Wolny wybor bedzie faktem. :)

Niestety w tych innych szkołach dzieci będą się uczyły w klasach 28 - 30-o osobowych, a w tej jednej, wybranej nie. A w czym dzieci z 'innych' szkół są gorsze, bo że miasto zapewni im gorsze warunki to widac jak na dłoni.
41
#jegomosc nieaktywny
1 stycznia 2013r. o 22:12
panda napisał(a):

Smutne jest to, że przeciwnicy każdej wiary próbują wierzącym cos udowadniać, a tak naprawdę toczą spory z sobą, i z własnym brakiem wiary. Ten kompleks wiary widać jak na dłoni :) Bądźcie sobie ateistami, ale pozwólcie wierzącym wierzyć :) pozdrawiam w Nowym Roku! wszsystkiego dobrego dla wszystkich :)

Nie wiem jak ty, ale ja mieszkam w świeckim państwie. I nie powinno być w nim miejsca dla "publicznych szkół religijnych". Co innego szkoły prywatne - niech ich będzie jak najwięcej:)

Dopisane 01.01.2013r. o godz. 22:12:

emem napisał(a): Pozytywne w tym wszystkim na pewnk jest to, ze jesli komus bedzie bardzo zalezalo na tych wszystkich modlitwach, praktykach i calej otoczcce to wysle swoje dzieci wlasnie dl tej szkoly.

O ile jego dzieciak przejdzie przez sito selekcji - a to wcale nie jest takie oczywiste. Nie tylko gorliwość będzie decydować:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
2 stycznia 2013r. o 1:32
jegomosc napisał(a):
panda napisał(a):

Smutne jest to, że przeciwnicy każdej wiary próbują wierzącym cos udowadniać, a tak naprawdę toczą spory z sobą, i z własnym brakiem wiary. Ten kompleks wiary widać jak na dłoni :) Bądźcie sobie ateistami, ale pozwólcie wierzącym wierzyć :) pozdrawiam w Nowym Roku! wszsystkiego dobrego dla wszystkich :)

Nie wiem jak ty, ale ja mieszkam w świeckim państwie. I nie powinno być w nim miejsca dla "publicznych szkół religijnych". Co innego szkoły prywatne - niech ich będzie jak najwięcej:)Dopisane 01.01.2013r. o godz. 22:12:

O ile jego dzieciak przejdzie przez sito selekcji - a to wcale nie jest takie oczywiste. Nie tylko gorliwość będzie decydować:)

Francja jest Panstwem laickim, a jednak istnieja, i sa oblegane, szkoly wyznaniowe, ktore nie sa jednak "szkolami religijnymi".
9879
#panda nieaktywny
2 stycznia 2013r. o 7:42
jegomosc napisał(a):
panda napisał(a):

Nie wiem jak ty, ale ja mieszkam w świeckim państwie. I nie powinno być w nim miejsca dla "publicznych szkół religijnych". Co innego szkoły prywatne - niech ich będzie jak najwięcej:)

Jesteś jednym z bardzo wielu obywateli naszego kraju! Twoje zdanie liczy się jak 1/38 milionów! Jak widzę nie znasz zasad panujących w świeckim państwie! Więc jak zabierasz głos to skorzystaj z tego co Ci daje to państwo => z edukacji! Ponieważ myślisz stereotypowo. :)
~ niezalogowany
2 stycznia 2013r. o 17:55
Bardzo mnie ciekawi, kto te NĘDZNE wydarzenia zdołał umieścić na liście NAJWAŻNIEJSZYCH... hahaha ... są tam najwyżej dwa, które można nazwać w ogóle wydarzeniami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza