~ napisał(a): WujekDobrraRada napisał(a): ~ napisał(a): Szkola jest otwarta rowniez dla niewierzacych.
Taaa... Już to widzę jak nie poślesz tam dziecka na religię...
Jak zwykle jestes uprzedzony do pewnej rzeczywistosci. Nie masz racji. Zapoznaj sie dobrze ze statutami takiej szkoly.
A zamiast się spierać i głupio ironizować zainteresuj się, pofatuguj i może dojdzie do Ciebie, że jest to szkoła otwarta dla każdego dziecka.
Po pierwsze to gdzie tu widzisz że się spieram?
Po drugie, TAK masz rację, jestem uprzedzony, co do chciwości, obłudy, zakłamania, wazeliniarstwa i bezwarunkowej żądzy władzy.
Po trzecie, zastanawiam się co w świetle regulaminu szkoły panów Pijarów (punkt o nauczaniu religii katolickiej) wygląda głupio... Moje ironizowanie czy twoja wypowiedź ?
Ten "przybytek" nie jest otwarty dla każdego dziecka, bo dla tych które nie chcą uczęszczać na "religię" nie, więc nie kłam bardzo Cię proszę.
pozdrawiam
P.S. Emem ma rację. Bolesławianie zostali po raz kolejny oszukani. Chociaż czy ja wiem... Na co niby wybierając tego Burmistrza liczyli ?
Dopisane 03.01.2013r. o godz. 17:10:
~ napisał(a): Bardzo mnie ciekawi, kto te NĘDZNE wydarzenia zdołał umieścić na liście NAJWAŻNIEJSZYCH...
Też się zastanawiam... Powinni to umieścić na "bolesławieckiej liście wstydu". Mam tylko nadzieję że jak ten kraj będzie już (za kilka dekad) normalny to przypadkami takich "darowizn" zajmować będą się nie internauci tylko prokuratorzy...