Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wylicytuj BolecOdblask i BolecSmycz i wspomóż WOŚP
4570
#rafix0016 nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 17:26
emem napisał(a):
rafix0016 napisał(a): kupczyta tata
a ja wygrałem podczas Euro 2012 kubek ,smycz i cos tam jeszcze. Napisałem aby wysłac nagrody pod konkretny adres i.....cisza do dzis.... :/

Kubkow nie wysylamy - na pewno otrzymales informacje, ze nalezy go odebrac :)

no tak -kubek mialem odebrac ale nie bylem w pl od tamtego czasu,dlatego chciałem aby reszte wysłano na adres -tak jak pisaliscie. I nic nie doszło. ;(

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3468
#motomaniak nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 17:28
ja wygrałem 2 zestawy i też nic nie dostałem :( nawet odpowiedzi zwrotnej..
~Aga niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 18:58
Ja jeszcze nie odebrałam kubka wylicytowanego w zeszłym roku :| ale co tam liczy się cel :)
4570
#rafix0016 nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 19:09
czyli norma jak widze...oj wstyd....nie ładnie.....
żądamy wyjaśnień... ;) i naprawy błędu.. :D

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
1
emem
13 stycznia 2013r. o 19:15
~Aga napisał(a): Ja jeszcze nie odebrałam kubka wylicytowanego w zeszłym roku :| ale co tam liczy się cel :)

Brawo! :-)

Aukcje potrwaja jeszcze przez 6 dni!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 19:34
Godna pochwały inicjatywa . Bo nie wiele jest ich w dniu dzisiejszym w B-cu. Tym bardziej ,że jesteście jedynym portalem w mieście , który zorganizował zbiórkę dla WOŚP .Brawo ! Fajnie jechały tuningowane samochody , fajnie śpiewały dziewczęta , dobrze grała muzyka , wszystko koło Tesco. Wiadomo ,że grochówka smakowała :] !!
1
emem
13 stycznia 2013r. o 21:09
Wyglada na to, ze prawie wszystkie BolecSmycze, wszystkie Kubki Bolecnauty i BolecOdblaski beda mialy nowych wlascicieli. Pytanie za ile ;-))

Zapraszam do licytacji - jeszcze 6 dni! Pomagacie WOSP!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 21:28
Gadżety reklamowe których zakup zaliczyłeś w koszty firmy przeznaczyłeś na licytację??!! :|
Kto będzie darczyńcą wylicytowanych kwot, bolec.info czy zwycięzcy licytacji?? :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza