Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WOŚP śmiech i wstyd

~j niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 23:41
falco napisał(a): nie jestem chory na nienawiść tylko nie toleruję wścibiania nosa w moje sprawy,moje życie i w to co chcę robić i jak żyć... ;)

wzruszające. A kto niby "wścibia" się w twoje sprawy? Ja nawet nie wiem co rozumiesz przez te swoje sprawy. Kościół daje ci pewną ofertę, a ty robisz z tym co chcesz. Przecież nikt ci nie każde chodzić do Kościoła, obchodzić wigilię (choć jak znam życie to zapewne ją obchodzisz) lub iść w Orszaku Trzech Króli.
Natomiast zauwżyłem, że to ci wielcy toleraści tacy obłudnicy jak Ty chcą dyktować nam wierzącym - jak mamy żyć. I wówczas nie wiedzę, abyś był już taki wolnościowiec. Jeśli są na świecie kraje, gdzie pod przymusem ludzie wierzący muszą z podatków finasować in vitro lub aborcję to już to nie jest "wścibwianie" i wpieprza..nie się w czyjąś wolność?

Widzisz drzazgę w naszych oczach, a belki u siebie nie raczysz zauważyć. Poza tym dramatyzujesz, bo usilnie próbujesz wmówić normalnym ludziom, że Kościół Katolicki to coś w rodzaju Talibów. Jak niedługo ktoś poślizgnie się na skórce od banana to zapewne to też będzie wina księży.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 8:03
kościół sam na siebie bata ukręcił a "wiernych" to ma za ślepe krowy ale ludzie nie są głupi i widzą co się dzieje! Jeśli kościół to taka świętość to jak to jest że wszystko idze za odpowiednią ilość gotówki z kościołem załatwić?? Na wszystko są cenniki i to nie tanie !!! Przeciez to jest wstyd i żenada i to mija się z tym co głosi biblia, teraz ksiądz to dobrze płatny zawód a nie powołanie. Kolejna sprawa wtrącanie się w politykę!!!! Wara od polityki kościół katolicki nie jest od tego żeby wpływać na decyzje polityczne!! Moim zdaniem kościół katolicki powinien mieć takie same prawa jak inne religie w naszym kraju , a nie jak teraz na piedestale!!! Kościół traci pozycje i dobrze ludzie otwierają oczy , czasy się zmieniają.
3145
#hemi nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 8:41
TEMATEM JEST WOŚP W BOLESŁAWCU!!

To,ze wg niektórych to śmiech i wstyd ,ze w 40 tys mieścinie nie było organizowanego finału.

A wy tu zaś o wierze,kościołach ,księżach itp...

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 10:44
WSZYSTKICH ,KTÓRZY CHCA PODYSKUTOWAC O KOŚCIELE ,WIERZE,KSIĘZACH DO DALSZEJ DYSKUSJI ZAPRASZAM TU: http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=75013&strona=last

Zmoderowano 19.01.2013 godz.11:25 - powód: To jest temat wosp a nie "koscielny" (hemi)

Zmoderowano 19.01.2013 godz.11:25 - powód: (hemi)
6894
#omo nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 14:25
emem napisał(a): Nie dziw sie, ze wladze miasta nie dolozyly sie do organizacji finalu, gdy sama Fundacja WOSP tez nie byla tym zainteresowana.

Po zeszłorocznej żenadzie nic dziwnego, ze nie była zainteresowana.
4190
#Detonator nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 17:44
też się wcale nikomu nie dziwię,ale wiem że można zrobić więcej,są nowe pomysły do wykorzystania.Trzeba chcieć i poświęcić swój cenny czas. Teraz trzeba długo pracować na to by zdobyć zaufanie a nie będzie to proste. BcrallyTeam pokazało że można i my chcemy to robić. Na III edycji postaramy się lepiej niż teraz,ci którzy są przeciw nam mogę tylko powiedzieć my mamy pasję i będziemy pomagać innym w takiej formie. Obszerna relacja fot.Mariusz Szczepaniak
http://kgr.jgora.pl/1155/2012-01-13-ii-rajdowa-wosp-2013-boleslawiec/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza