Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WOŚP śmiech i wstyd

~ niezalogowany
14 stycznia 2013r. o 19:00
Fajnie się narzeka, co? :)
A zakasałby rękawy jeden z drugim i trzeba było zgłosić sztab i organizować, zobaczyć jak jest miło pukać do sponsorów, uzgadniać wszystko z policją, pogotowiem, urzędem miasta, itd ... A na koniec zebrać opiernicz i chamskie komentarze zacierających ręce z radości że coś poszło nie do końca tak jak miało! Mało tego, trzeba było jeszcze wybrać szefa sztabu! Ale takiego w miarę ogarniętego, pomijając wyciąganie kasy z puszek poza bankiem, chociaż tym się ani Owsiak ani fundacja nie przejęli zbytnio, jedynie prokuratura ... Niech żyją malkontenci!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 stycznia 2013r. o 19:07
bardzo dobrze że włodarze bolca nie wpinają się w wośp.po co im ten lizak ,który tak liżą platformersi i czerwienne lewaki.zwłaszcza politycy powinni się w ten dzień głęboko schować.bo ten dzień pokazuje ich zarządzanie służbą zdrowia i efekty ich pracy.co za hipokryzja, najpierw swoimi zarządzeniami skazują wielu ludzi na choroby, śmierć,by potem z serduszkiem w klapie paradować przed kamerami.mało tego,świnia jedna z drugą wrzuca 200 zł,chojny tylko tyle że nie swoje wrzuca,tylko nasze.dajcie mi 15.000 a ja chojnie co miesiąc 3.000 przeznaczę na co chcecie.po co powstała wośp,a no po to by tym idiotom na górze pokazać jak można sensownie wydać publiczne pieniądze,nimi zarządzać niekoniecznie setkami tysięcy urzędników i co roku uzyskiwać jeszcze więcej...chociaż to ostatnie to oni potrafią najlepiej.
~ niezalogowany
14 stycznia 2013r. o 19:34
Nastały nowe czasy, gdy brak żebraniny na ulicach nazywamy wstydem a samą żebraninę wspaniałą akcją.
4190
#Detonator nieaktywny
14 stycznia 2013r. o 20:11
O jednym zapomnieliście,to nie jest kościół taca,ile mogliśmy tyle zebraliśmy,z całego serca każdemu odpowiem jak to wszystko się ma zrobić coś z niczego, dla tych najbardziej potrzebujących pomoc,człowiek sępi,czemu sępi bo wy krytykując nic nie zrobicie a ja tak. I proszę wszystkich dajcie coś od siebie. Niż krytykować z każdym z was stanę twarzą w twarz i odpowiem na te was ciężkie pytania. Bo czytając te nudne komęty nasuwa mi się jedno narzkający zróbcie coś sami
211
skorn
14 stycznia 2013r. o 23:51
Pieniądze z kolejnej zbiórki WOSP warto przeznaczyc np. dla chorych ze stomią, którym państwo przestało refundować środki higieniczne.

<i>
2924
#Anonim2924 nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 9:04
~asiunia napisał(a):
WujekDobrraRada napisał(a): to miasto powoli ale nieuchronnie umiera... dzięki burmistrzowi i jego radzie.

P.S. Wczoraj na TVP1 mówili o Bolesławcu i trafnie pana Romana określili mianem "burmistrza Bolesławca"

A o czym ciekawym mówili?

o tym:

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=74882&strona=1
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 20:10
a ja tego pierdzielenia słuchałem w radyjku będąc w pracce :)
śmiech z tego pitolenia to mało powiedziane... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~& niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 20:41
Może wstyd , może śmiech ale boję się pomyśleć co by było jak by nie było WOŚP idąc do szpitala większości sprzęt jest z tej akcji szok brakuje mi słów jak można delikatnie nazwać naszą służbę zdrowia ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza