Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WOŚP śmiech i wstyd

~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 18:15
Faktycznie mnie nie było. Według mnie WOŚP zrobił to co miał zrobić, czyli współpracował z prokuraturą. Co powinien zrobić według ciebie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 18:19
jegomosc napisał(a): Oj widzę, że chyba cię na imprezie pod tesco nie było:)

Oj zdziwiłbyś się
jegomosc napisał(a): Po tym jak WOSP nic nie zrobil w sprawie XX finału nie dziwie się kolegom, że nie wzieli udziału w organizacji. Ja wziąłem. Za rok zobaczymy...

A ja się dziwię że najpierw szumnie obiecali a teraz wyszło jak zwykle...
41
#jegomosc nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 18:44
Dalej brak ci odwagi co by się podpisać?

www.djdowynajecia.pl
3145
#hemi nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 19:02
sądzę ,że może i by znalazła się osoba z wielkimi jajami i chciała podnieść bolesławiecki WOSP po wyczynach jasińskiego,ale z drugiej strony...ryzykowne,bo bolesławiecki Wośp w tym momencie kojarzy się z otwieraniem puszek,płaceniem z puszek zespołom itp dziwnym wypadkom gdzie puszki sa nie tam gdzie powinny...

BC Raly zrobili i w zeszłym roku i w tym imprezę OSOBNĄ ,i dzieki temu najlepiej na tym wyszli:)

O ile poprzedni sztab zakończył się chaosem,prokuratrą itp ,o tyle zeszłoroczny Rajdowy WOŚP został rozliczony co do grosza tuż po finale.

Dlatego nie ma się co dziwić,że jak BC Rally wzięli się za Rajdowy WOSP,to ludzie/firmy chciały pomóc bo to ekipa,która jest rzetelna,uczciwa i robi swoje...dla WOŚPU:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 19:23
jegomość: co ma podpisywanie do odpowiedzi na konkretne pytanie: co według ciebie powinna zrobić WOŚP, żebyście dotrzymali swoich zeszłorocznych obietnic. W liście pod którym się podpisałeś było napisane że zrobicie świetny xxi finał, nie zrobiliście i pytam czemu. Uprzedzam atak: ja sie za wośp nie zabrałem bo nic nie obiecywałem i się na tym nie znam.

hemi: no właśnie chłopaki z rajdowego wośp nie oglądali się na to co wośp zrobiła z Jasińskim (a zrobiła to co mogła) i zamiast pisania listów otwartych z obiecankami zrobili to co trzeba. I super :)
41
#jegomosc nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 19:35
~ napisał(a): jegomość: co ma podpisywanie do odpowiedzi na konkretne pytanie: co według ciebie powinna zrobić WOŚP, żebyście dotrzymali swoich zeszłorocznych obietnic. W liście pod którym się podpisałeś było napisane że zrobicie świetny xxi finał, nie zrobiliście i pytam czemu. Uprzedzam atak: ja sie za wośp nie zabrałem bo nic nie obiecywałem i się na tym nie znam.

hemi: no właśnie chłopaki z rajdowego wośp nie oglądali się na to co wośp zrobiła z Jasińskim (a zrobiła to co mogła) i zamiast pisania listów otwartych z obiecankami zrobili to co trzeba. I super :)

Obietnice padły zaraz po finale, kiedy liczyliśmy przede wszystkim na zdecydowanie ruchy ze strony fundacji, prowadzące do rozliczenia poprzedniego finału, tak by nikt nie powiedział później "nakradli i nic im nie zrobią".

Ja spędziłem całą niedzielę 13 stycznia na scenie pod tesco, pomagając w organizacji imprezy na kilka sposobów, co do tej pory odchorowuję. A moim przyjaciele podpisania pod tym listem również nie próżnują i organizują różne akcje, mające na celu pomoc innym. Na orkiestrze świat się nie kończy!

A podpisywanie jest ważne, bo skoro masz odwagę coś komuś publicznie zarzucić - i to na dodatek osobom, które niejedno już dla innych zrobiły - to miej też jaja żeby się pod swoimi "pytaniami" (a raczej sugestiami) podpisać. Kultura, odwaga, uczciwość - mówią ci coś te słowa?

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 19:48
Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie co powinna według ciebie zrobić WOŚP żebyście spełnili obietnice. O to tylko pytałem i to lanie wody nie jest potrzebne. W liście nie napisaliście że zrobicie finał jak wośp zrobi to i to, tylko że Jasiński dał ciała (zgadzam się) i po nim posprzątacie i zrobicie finał lepiej.
7421
#masii nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 20:09
hemi napisał(a): sądzę ,że może i by znalazła się osoba z wielkimi jajami i chciała podnieść bolesławiecki WOSP po wyczynach jasińskiego,ale z drugiej strony...ryzykowne,bo bolesławiecki Wośp w tym momencie kojarzy się z otwieraniem puszek,płaceniem z puszek zespołom itp dziwnym wypadkom gdzie puszki sa nie tam gdzie powinny...

Tylko że o tych wyczynach wiedzieli pisząc obietnicę kolejnego finału.
A Jegomościu podpisałem się lepiej Ci już ? Może napisz teraz dlaczego nie zorganizowano prawdziwego finału mimo szumnych obietnic ?

PS. Ogromne brawa dla chłopaków z BC Rally Team za to że grają do końca świata i o jeden dzień dłużej....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza