A ja taką stronę SLD znalazłem ... czy Pan Panie M . ...nie uważa ,że już najwyższa pora dać sobie spokój ... kogo Pan reprezentuje w Bolesławcu..to tak w imię przyzwoitości ...
~ napisał(a): A ja taką stronę SLD znalazłem ... czy Pan Panie M . ...nie uważa ,że już najwyższa pora dać sobie spokój ... kogo Pan reprezentuje w Bolesławcu..to tak w imię przyzwoitości ...
casablanca napisał(a): ... a ja bym poprosił już o wyniesienie sztandaru ;)
>
Sztandar wyniesiono.Przemysław mógł być członkiem SLD już w 1972 roku/ PZPR/. Mógł wstąpić do Solidarności oraz wielu partii zrodzonych na tym nurcie .
Wielu z Państwa z czasem zrozumie że Ruch Palikota jest pierwszą i chyba jedyną szansą na pokojowe / ewolucyjne / zmiany Polskiej gospodarki.Nie da się brać bez umiaru i bez końca.Aby mieć trzeba pracować.Rola władzy powinna polegać na maksymalnym ułatwianiu obywatelom świadczenia pracy.Władza wybrana przez obywateli powinna wydawać prawa dla tych obywateli korzystne.Proszę pomyśleć jak dalece jest już zapętlone i zamotane prawo że jakikolwiek demokratyczny obywatelski ruch jest bez szans.Nawet milion podpisów nie zmusi nikogo do niczego./ przykład Ruch Zmieleni / Komuś bardzo zależy na zniszczeniu Ruchu Palikota .Dotykamy bezpośrednio interesów rządzącej oligarchii.Nasz program położy tamę tej bezkarnej chciwości.
Na koniec jestem absolutnie pewny że żadna normalna uczciwa osoba wspierająca nasze poglądy nie musi się skrywać pod anonimowymi tyldami.Skrywać muszą się tylko ci , co mają nieczyste intencje lub sumienie.Prawda proszę Państwa że trudno nie być obłudnym ? Bo czego musi się bać człowiek , który chce żyć jedynie ze swojej pracy a jej częścią podzielić się z tymi , którzy pracować nie mogą .Czego musi się wstydzić człowiek nie biorący nic od innych ?
~anonimowa tylda niezalogowany 22 lutego 2013r. o 15:58
Przemyslaw napisał(a): ...Komuś bardzo zależy na zniszczeniu Ruchu Palikota ...
Nikt nie zrobił w tej sprawie tyle co sam Palikot. I właściwie to jedyne co robi dobrze. :D (nie licząc oczywiście "zasług" niektórych prowincjonalnych aktywistów).
#Pannazdzieckiem nieaktywny 22 lutego 2013r. o 16:00
Przemyslaw napisał(a): ...
Oczywiście. Panie Przemku , jeszcze raz Pana proszę , ludzie Palikota oszukują Pana.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
komu może zależeć na zniszczeniu nic nie znaczacej partyjki :D
nic nie znaczycie na politycznej scenie i nic nie będziecie znaczyć...
,,psy szczekają ,karawana...,, itd :D
tyle że niedługo trzeba będzie przygotować kolejne ,,spadochrony,, :D
Dopisane 22.02.2013r. o godz. 16:04:
a teraz idę do pracy...
do pózniej rodacy...
:D
ja pierniczę ...ale rym...
niczym Mickiewicz...hehehehe :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.