Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
9984
#gover nieaktywny
23 lutego 2013r. o 9:01
Pannazdzieckiem napisał(a):
gover napisał(a): ... i czarnym. Zawiodles mnie.

Przykro mi :) Już Ci kilka razy mówiłem , uwielbiam ludzi z powołaniem , cóż Ci poradzę na to , że w Waszych szeregach zdarzają się czarne owce. U mnie w branży również są tacy z dwoma lewymi rękoma :)
Miłego :)

W moich szeregach, nie ma czarnych owiec. Jest nas okolo 80, pracujemy glownie w Boleslawcu, oraz na Kaukazie. Mylisz mnie z kims.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 lutego 2013r. o 9:03
gover napisał(a): ... Mylisz mnie z kims.

Możliwe , a teraz gdzie jesteś , jeśli to nie tajemnica ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9984
#gover nieaktywny
23 lutego 2013r. o 9:10
Pannazdzieckiem napisał(a): Możliwe , a teraz gdzie jesteś , jeśli to nie tajemnica ? :)

W Boleslawcu. Za pare dni w piatke wylatujemy do Azerbejdzanu. Otwieraja sie nowe mozliwosci inwestycyjne. W Boleslawcu (w Polsce rowniez) nie oplaca sie otwierac nowych miejsc. Postawy roszczeniowe zabijaja kazda incjatywe.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 lutego 2013r. o 9:16
Powodzenia. :)
Ciężko w tym kraju , duża bańka długu i perespektyw nie widać.
Ale cieszmy się chociaż z tego , że Słońce świeci. Na mnie czas miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Preczzkomuną niezalogowany
23 lutego 2013r. o 11:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Powodzenia. :)
Ale cieszmy się chociaż z tego , że Słońce świeci.

Przyjdzie czas, że i na to podatek będzie :D Czego ta unia nie wymyśli :)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
23 lutego 2013r. o 11:35
~Preczzkomuną napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Powodzenia. :)
Ale cieszmy się chociaż z tego , że Słońce świeci.

Przyjdzie czas, że i na to podatek będzie :D Czego ta unia nie wymyśli :)
>

Swobodna twórczość samorządowców w kwestii podatków lokalnych staje się główną przyczyną zapaści przedsiębiorczości a w efekcie gospodarki wolnorynkowej.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
23 lutego 2013r. o 12:26
Przemyslaw napisał(a):
Swobodna twórczość samorządowców w kwestii podatków lokalnych staje się główną przyczyną zapaści przedsiębiorczości a w efekcie gospodarki wolnorynkowej.

bardzo dobrze gadasz, Roman podniósł VAT, PIT i akcyzę na paliwo, przez to w bolcu jest takie drogie paliwo, pojedziesz do chojnowa i tankujesz 2 zl za litr. jestes mój kandydat na prezydenta bolca jak obiecasz że obniżysz akcyze na paliwo i zalegalizujesz konopie w bolcu.
~Już realista niezalogowany
23 lutego 2013r. o 12:39

Nie rozumie Pan tego, że "doły" mogą tyle co im "góra" narzuci, pozwoli. Pan tylko koncentruje się na objawach i tu widzi Pan szansę dla siebie, ale trzeba to wszystko "ogarnąć" systemowo u "ustawodawcy", iż ON to przygotował. Tam są pootwierane "furtki" dla jak to Pan ujął "gospodarki wolnorynkowej. Chciałoby się rzec... Przemku nie idź tą drogą......Pozdrowionka weekendowe:-)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza