Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 lutego 2013r. o 13:03
~Już realista napisał(a):

Nie rozumie Pan tego, że "doły" mogą tyle co im "góra" narzuci, pozwoli. Pan tylko koncentruje się na objawach i tu widzi Pan szansę dla siebie, ale ....

No właśnie , ale :)

Ryba jest zepsuta u samej góry , posłuchajcie Panowie Aleksa Jonsa :

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=KCjxEuZB7bM&NR=1

Słońce nie da się opodatkować , ale banksterzy karzą nam płacić za Jego świecenie , tu się mogą z Tobą zgodzić :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 lutego 2013r. o 13:12
Ruch Palikota to partia reprezentująca myśl stalinowską. Oczywiście nie dosłownie i tak dosadnie jak syn Pani Nowickiej, aczkolwiek sama filozofia życia i związane z tym ograniczanie wolności jednostki jest u nich priorytetowe.
~Andronim niezalogowany
23 lutego 2013r. o 19:15
No chyba ci się pogorszyło. Palikoty i stalin .Heh
9984
#gover nieaktywny
23 lutego 2013r. o 20:47
(...)

Zmoderowano 23.02.2013 godz.20:40 - powód: obraz musi być w formacie JPG (sentinel)

Dopisane 23.02.2013r. o godz. 20:47:

Na barykady[img=1361648868_9gvt846.jpg]
4335
23 lutego 2013r. o 20:54
gover napisał(a): ...

I tej wersji będziemy się trzymać , na pohybel tuskobojom :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Kowalski niezalogowany
23 lutego 2013r. o 22:41
ta trójka milionerów? mam ich popierać bo tam tam czerwony sztandar łopocze? czy może z jakichś innych względów?
4335
23 lutego 2013r. o 22:57
~Kowalski napisał(a): ta trójka milionerów? mam ich popierać bo tam tam czerwony sztandar łopocze? czy może z jakichś innych względów?

Kowalski do szeregu przystąp , nie operdzielać mi się tutaj , wierzyć w wielką Trójkę , bedzie dobrze :) Ech , coś mnie tak dzisiaj na żary wzięło . Dobrej nocy Wam życzę i czuję , że jesteście co raz bliżej zrozumienia ... Wędrowcy . Kocham Was , jak siebie samego . Idźcie za słowem Jezusa , ja się nie liczę :) Dobranoc :)

~Andronim niezalogowany
24 lutego 2013r. o 3:44
W programie palikotowym wyczytałem że chce znieść senat i sporo innych dupereli.Może się im uda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza