Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:24
Aby nie było żadnych niedomówień złożyłem do Redakcji Bolec Info taki oto protest.

Zwracam się do Redakcji ze stanowczym protestem przeciwko takim rasistowskim wpisom.Proszę o zdecydowaną reakcję .Postuluję zbanowanie Internauty Falco na stałe lub terminowo według uznania Redakcji.
Pozdrawiam i mam nadzieję że Portal Bolec Info nigdy nie będzie areną do demonstrowania takich wypowiedzi.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7029
#casablanca nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:26
to za kawały będziemy banować? czarownic szukamy panie M? to już nie te czasy :P

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
3046
#sentinel nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:27
casablanca napisał(a): senat zlikwidować, poprawek jest nie wiele, ....Oprócz okręgów jednomandatowych postolowałbym zmniejszenie liczby posłów!!!

Zgadzam się z Tobą.
Dla naszego, ledwie 38 milionowego państwa, wystarczającą liczbą posłów byłoby 100.
Sam senat zaś do likwidacji, jako twór zbędny, a okręgi jednomandatowe spowodowałyby, że posłami zostawaliby ludzie z realnym poparciem ludzi, a nie wybierani przez układy w danej partii.

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:45
Przemuś...
nie strasz ,nie strasz ,bo się ...wiesz... :D

te ,,kawały,, to tylko odpowiedz na twoje ,,dowcipy,,
straszysz mnie ,,banem,, dowcipasie?

o wszechwładny...

i jeszcze jedno ...przytemperuj swój jezor bo nie jestem twoim koleżką tak jak kiedyś zaznaczyłeś, ja twoim... :P

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 19:45:

Przemyslaw napisał(a): Aby nie było żadnych niedomówień złożyłem do Redakcji Bolec Info taki oto protest.

Zwracam się do Redakcji ze stanowczym protestem przeciwko takim rasistowskim wpisom.Proszę o zdecydowaną reakcję .Postuluję zbanowanie Internauty Falco na stałe lub terminowo według uznania Redakcji.
Pozdrawiam i mam nadzieję że Portal Bolec Info nigdy nie będzie areną do demonstrowania takich wypowiedzi.

ani portal ani forum nie jest twoim prywatnym folwarkiem więc ?
mam wkleic tekst w którym nazwałes mnie kims ogólnie przyjetym za obrazliwe a nawet wulgarne?

wobec tamtego nazwanie ciebie gnojkiem to komplement... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
7029
#casablanca nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:46
sentinel napisał(a):
Zgadzam się z Tobą.
Dla naszego, ledwie 38 milionowego państwa, wystarczającą liczbą posłów byłoby 100.
Sam senat zaś do likwidacji, jako twór zbędny, a okręgi jednomandatowe spowodowałyby, że posłami zostawaliby ludzie z realnym poparciem ludzi, a nie wybierani przez układy w danej partii.

oczywiście liczba jest do negocjacji, aby wybrać taką, która będzie sprzyjać demokracji, ponieważ niektóre liczby mogą sprzyjać szachowaniu się i politycznemu PATowi. Miałbym jeszcze kilka innych pomysłów, i powiem wam, że proste pomysły bywają najlepsze, łatwe do realizacji, sprzyjające naszej wspólnej kasie. Myślę, że pomimo, że rząd istnieje, warto przyglądać się temu co ma do zaproponowania Gliński ze swoimi ekspertami, aby dobre pomysły wyłapywać niezależnie od tego czyje te pomysły są.

I teraz zadałbym pytanie! co to jest 30mld zł w porównianiu z tym ile nasza władza trwoni! A to jest suma, która wystarczyła by na program 1000 zł na każde dziecko! Uważam, że gdyby ten program wspomagania rodziny wszedł w życie, nie mielibyśmy problemu z przyrostem naturalnym.

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 19:46:

sorry za błąd w cytowaniu.

Zmoderowano 24.02.2013 godz.19:47 - powód: korekta cytowania :) (sentinel)

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:47
sentinel napisał(a): ....

Też tak myślę :)

Falco , daj pokój , Panie Przemku.
Obrzucanie się nawzajem błotem , nigdzie nas nie zaprowadzi . :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:49
dla kogoś kogo znam,kto mnie zna,mogę to zrobić :)
dla kogoś kto jest dla mnie ....

never... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:54
casablanca napisał(a): .... Miałbym jeszcze kilka innych pomysłów, i powiem wam, że proste pomysły bywają najlepsze, łatwe do realizacji, sprzyjające naszej wspólnej kasie.

Nie krępuj się , nawijaj dalej , lubię słuchać mądrych ludzi :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza