Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
~Już realista niezalogowany
24 lutego 2013r. o 21:00
Panie Przemku, daruj sobie dalsze brnięcie w bezsensownej dyskusji. Patrz Pan i czytaj ze zrozumieniem jak o poważnych sprawach prawią mądrzy ludzie. Pan tak ja Pański szef szefów idzie w tematy, które nie maja znaczenia dla kraju. Czuje Pan potrzebę i istotę JOW-ów? Poczytaj Pan wieczorową porą o prof. Jerzym Przystawie i wiele Pan zrozumiesz i jutro będzie Pan innym człowiekiem. Powinno pomóc na Pańskie rozdwojenie. Pozdrawiam bez domieszki ironii.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
24 lutego 2013r. o 21:02
Przemyslaw napisał(a): (...)Zmoderowano 24.02.2013 godz.20:56 - powód: Przemysławie, przestań straszyć ludzi i pisać czego tam im nie zrobisz.
Tu masz link do strony, na której jest cała gama dowcipów o wszystkich, więc więcej luzu, bo ci żyłka pęknie
http://kawaly.tja.pl/o-murzynach.html (sentinel)
>

Nie wiem kim jest moderator .Jednak wiem że wyraźnie obstaje po stronie rasistowskich wybryków.Nie interesuje mnie Pana opinia i Pana niewybredne poczucie humoru.Zaprotestowałem przeciwko takim praktykom.Pan dał na to przyzwolenie.Nie czuję się przegrany .Tym bardziej że moderator jest anonimowy.

Zastosowana autokorekta

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 21:16
ma ci podać adres i pesel?
może jeszcze PIN do konta...

moderator ,,anonimowy,, a Moszczyński nie?
nadal nie potrafisz pojąć że nadal jesteś dla nas wielu anonimem bo twoje nazwisko nic nie znaczy tak jak Kowalski czy Rozencwajger.... :D

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 21:16:

mam przeprosić wszystkich Żydów czy tylko tych o wymienionym nazwisku?

:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ZM niezalogowany
24 lutego 2013r. o 21:25
To sie robi zenujace. Panie M. Mysle, ze w nastepnych wyborach do Rady Miasta w Boleslawcu nie zdobedziecie nawet jednego mandatu ( JOW ). Dlaczego ? Za duzo gadania za malo roboty. Ludzie sa bardziej swiadomi niz kiedys. Pisanie bzdetow w internecie nie sprawi, ze zdobedzie Pan wiecej glosow.
Kiedy bedzie Pan nas reprezentowac na obradach Rady Miasta ?
Kiedy mowi sie A trzeba powiedziec tez B.
A Pan jest niekonsekwentny w swoich dzialaniach.
Nie odpowiada Pan na konkretne pytania. Jak Pan chce zeby ktos Pana traktowal powaznie ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 21:27
Przemyslaw napisał(a):
Nie wiem kim jest moderator .....Tym bardziej że moderator jest anonimowy.

Ja wiem , jest moim Przyjacielem . Spokój do (...) nędzy . Senti łapy precz od klawiatury , niech się dorosłe dziecko nauczy powagi. Dyskusja jest o przyszłości tego nieszczęśliwego kraju , czy może wzorem Skornika lubi Pan swoje ulubione tematy , nie dopuszczając innych do głosu. ?

Rozwagi !!!

Zmoderowano 24.02.2013 godz.23:17 - powód: wulgaryzm - sorki kolego :) (sentinel)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 21:56
hehehe...
to mam napisać ten kawał o Murzynie? :D

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 21:56:

:)

sorki...ale wyjatkowo to tutaj pasuje ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 22:37
~Już realista napisał(a): ... prof. Jerzym Przystawie i wiele Pan zrozumiesz i jutro ...

Jeszcze raz dziękuję Realisto :)

Osobiście uważam , że idea JOW to jedyna droga do normalności i gorąco zachęcam do zastanowienia się ... absolutnie Wszystkich , włącznie ze zwolennikami Ruchu Palikota , Platformy Obywatelskiej , Socjaldemokracji i Prawa ze Sprawiedliwością powiązanego , nie mówiąc o Ludowcach.

Drodzy Państwo , Trybuni Ludowi są nam potrzebni , Ci których znamy z własnego podwórka , nie powiązani z mafijno- politycznymi układami . Takich ludzi wysłać trzeba do Sejmu i niech Oni sprawują władzę ustawodawczo-wykonawczą . Biada im , kiedy zdradzą . Na karabinach można usiąść , ale wcześniej , czy później , bagnety wbiją się w dupę. O tej zasadzie współcześni politycy / banksterzy zapomnieli ... Co myślisz Starszy ? nie mam Ci żesz ja racji ? :) Preczzkomuną ? Przyjacielu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
24 lutego 2013r. o 22:56
Panie Przemysławie, z towarzystwem wzajemnej moderacji, zwłaszcza z takim, za którym stoi moderator, Pan nie wygra. To czy ma Pan rację czy nie, jest bez znaczenia.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza