Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 23:04
skorn napisał(a): Panie Przemysławie, z towarzystwem wzajemnej moderacji, zwłaszcza z takim, za którym stoi moderator, Pan nie wygra. To czy ma Pan rację czy nie, jest bez znaczenia.

Jak zwykle Młody Padawanie , Prawdą jest Twoje Słowo. Dobranoc :) ..... uśmiechnij się , to nie boli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Już realista niezalogowany
24 lutego 2013r. o 23:08
skorn napisał(a): Panie Przemysławie, z towarzystwem wzajemnej moderacji, zwłaszcza z takim, za którym stoi moderator, Pan nie wygra. To czy ma Pan rację czy nie, jest bez znaczenia.

hipotetycznie- o czyjej, jakiej racji Pan poucza? To nie jest adorowanie się , ale rozmowa na temat- czuje Pan jaki? Pan Przemek tylko nadaje w stylu swojego szefa-bez konkretów, które mogłyby człowiekowi tu na dole pomóc. Znacze nie ma mowa na temat(merytorycznie). Dobrej nocki, a jutro wstaje nowy dzień pełen nadziei.
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 23:11
hehehe...zarzucasz komuś stronniczość?
nie raz byłem moderowany za to że nie zgadzam się z tym czy owym...
ktoś mi napisał że jesteś inteligentnym,młodym człowiekiem i nie chcę w to zwątpić... :)
nie zaliczaj też tutaj nikogo to takiego czy innego ,,towarzystwa,,bo może oni tego nie chcą chociaż niekiedy tak to może wyglądać... ;)
więcej luzu... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
24 lutego 2013r. o 23:24
Mi z Przemysławem w wielu sprawach nie po drodze, ale nie wchodze do jego tematu, by robic tu śmietnik i prowokować jak falco lub zadawać z dupy wzięte pytania jak nawiedzony pannazdzieckiem.

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 23:38
skorn napisał(a): Mi z Przemysławem w wielu sprawach nie po drodze, ale nie wchodze do jego tematu, by robic tu śmietnik i prowokować jak falco lub zadawać z dupy wzięte pytania jak nawiedzony pannazdzieckiem.

Ciekawym jest to , że .... cholera czasami mnie ponosi , przyznam szczerze... Paweł uspokój się , Przemek , Ty też , Papuga Ty również. Kłótnia nigdzie nas nie zaprowadzi . Proszę Was , spróbujcie zrozumieć ... Ciemna strona Mocy zawsze będzie Was na manowce sprowadzać ... bez względu na jakość stosowanych pytań . Dobranoc ... pokój Panowie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
25 lutego 2013r. o 0:48
skornie :)
zapytam może w ten sposób...
jak to jest ze kilkoro z piszących tu osób zadało konkretne pytanie a w odpowiedzi dostało odnośnik w postaci linka, lub po prostu zostało zignorowanych...
jak to jest że założyciel ,,tematu,, nie pisze swoimi słowami tylko jest ,,tubą propagandową,, jakiejś tam partyjki której wodzu wykonuje tylko ciągłe wolty to w jedną to w drugą stronę szukając wręcz w rozpaczliwy sposób punktu zaczepienia się pod kogoś kto podniesie być może słupek poparcia...
partie zbudowane na populizmie i demagogii żyją krótko i tylko patrzeć jak i ta zniknie a wtedy zobaczymy gdzie jej członkowie zakotwiczą...
jak myślisz?
nie tylko ja mam dosyć drugich Japonii,Irlandii i i innych ,,edenów,,
bo lata upływaja a my (Polacy) nadal jesteśmy w czarnej d....
być może ja tu robię ,,śmietnik,,
być może Panna jest ,,nawiedzony,,
ale być może niedługo okaże się że to my mamy rację...
słowo ,,przyzwoitość ,, tak pasuje do RP jak pięść do nosa...
zresztą odnosi się to do każdej partii w tym kraju... :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 lutego 2013r. o 6:26
przecież facet robi wszystko aby go ktoś wyżej zauważył,docenił.powinno się temat zamykać wszystkich dzieciaków bawiących się w politykę na stronie,obojętnie z jakiej partii.chcę tutaj trochę spokoju i nie mam ochoty czytać tu mesjaszy o i ch najprawdziwszej prawdzie.mają swoje blogi,strony to niech se tam cukrują.na co nam tu jakieś przemysławy itp.my sobie możemy komentować to gów.o jakie jest teraz w kraju,bo my klecimy tą nędze ,a nie palikoty,tuski i kaczorki.a ci co im tak wierzą to niech im ołtarzyk postawią i się tam modlą.mało nam tego oszukaństwa,łgarstwa w tv.to taki jeden z drugim jeszcze mi tutaj będą wizje swoje pokazywać i czarować.
~x niezalogowany
25 lutego 2013r. o 17:12
Chciał byś aby tak było
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza