Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 19:59
mam jeszcze jeden dowcip o Murzynie...
podać?

heheheh....

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 19:59:

mądrych ludzi zawsze warto słuchać... :)
teraz kiedy już jestem po pracy ,chętnie poczytam... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7029
#casablanca nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:10
Pannazdzieckiem napisał(a):
casablanca napisał(a): .... Miałbym jeszcze kilka innych pomysłów, i powiem wam, że proste pomysły bywają najlepsze, łatwe do realizacji, sprzyjające naszej wspólnej kasie.

Nie krępuj się , nawijaj dalej , lubię słuchać mądrych ludzi :)

Panna wszystkie pomysły rodzą się i ewoulują, więc z uwagą śledźmy wszystkie, aby wybrać te na których nam zależy... po to, aby dobrze głosować. Panna ja z oślim uporem powtarzam, musimy głosować, i wybierać z każdym głosowaniem wciąż lepszych, bo politycy też ewoluują. Okręgi jednomandatowe bardzo wiele by załatwiły! Nie wiem czy macie podobne wrażenie, że wśród tego politycznego marazmu jest kilku polityków, którzy zawsze trzymają wysoki poziom polityki. I to po każdej stronie nasze polityki. I tylko tacy nasi reprezentanci mają prawo być w sejmie. Okręgi jednomandatowe powinny to załatwić. To tak na początek. Inne wczesne pomysły pozostawię tymczasem dla siebie :)

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 20:10:

jeszcze jedno! te nasze poglądy, pomysły, powinny się też pojawiać w kontekście naszej samorządowej polityki.

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
3046
#sentinel nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:15
O ile pamiętam, to w najbliższych wyborach samorządowych będą obowiązywać jednomandatowe okręgi, więc jedna sprawa (lokalna) już będzie załatwiona. :)

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:16
casablonko :)
przecież wiesz że okręgi jednomandatowe to ,,gwózdz do trumny,, dla wielu tzw. polityków i bronić się przed tym będą wszystkimi siłami...
ilu z nich zniknie z polityki?...
dzisiaj poczytałem troszkę ,,wiadomości żagańskich,,
wiecie co tam sie stalo?
heheheh...
a więc pewne sprawy są możliwe... :D
wiecie o tym bolesławianie?...

3046
#sentinel nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:24
Ciekawi mnie, czy Przemysław wystartuje w najbliższych wyborach ?
Miałby okazję wprowadzić w czyn wszystkie swoje ambitne plany :) i pokazałby jak należy rządzić.

Dopisane 24.02.2013r. o godz. 20:24:

falco napisał(a): dzisiaj poczytałem troszkę ,,wiadomości żagańskich,,
wiecie co tam sie stalo?
a więc pewne sprawy są możliwe... :D
.

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130224/POWIAT17/130229789

GG 2563898
2900
#falco nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:27
ja pierniczę!!!!
toż to oznaczałoby dla mnie kazamaty albo jakiś ,,sybir,,
a co czeka portal?
tylko tematy i wypowiedzi dopuszczone przez ,,jego wysokość,, ... :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:45
Panowie , co by to nie było , coś z tym burdelem trzeba zrobić. Kto , jeśli nie my ?. JOW , to oczywista przyszłość , lecz o tych , którzy od koryta będą musieli ustąpić , nie ma się co martwić . Walczyć oczywiście będą zaciekle i zanim cała idea JOW wyklaruje się , minie sporo czasu , ale nie ma innej drogi .

Poeta :) ( Jak widzisz znalazłem kompromis :) ) przypominam Ci jeszcze o pieniądzu fido-fodo , uwzględnij to w swoich rozważaniach. Z punktu widzenia banksterów 30mld , to żaden pieniądz kiedy jest na ich koncie , kiedy jest na naszych kontach , to rzecz nie do udźwignięcia dla budżetu ... taki paradoks :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7029
#casablanca nieaktywny
24 lutego 2013r. o 20:56
Przemyslaw napisał(a):

Myślę że niezbyt długo będzie się Pan chełpił pogardą dla koloru skóry.Pogardą dla innej rasy.Nazywanie tego typu bezmyślnych wpisów dowcipami to zdecydowanie przekroczenia przyzwoitości i norm współżycia między ludźmi.

To niezwykłe! wyzywa Pan innych od idiotów! i za chwilę, atakuje Pan zarzucając "brak przyzwoitości i przekroczenie norm współżycia między ludźmi"?!

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza