Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oczekiwanie na narodziny dziecka.

~M niezalogowany
4 lutego 2013r. o 12:45
Witam wszystkie mamy...ja mam termin na marzec i mam nadzieje ze mi szybko zleci ten czas, bo nie moge sie doczekać córci:)....mam pytanie do mam, które rodziły tu w bolesławcu. A mianowicie co jest potrzebne dla dzidziusia do szpitala po narodzinach, co spakować do torby...ubranka tylko na wyjscie ze szpitala, czy na te wszystkie dni,które tam spędzimy...z góry dziękuję za odpowiedzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ula niezalogowany
4 lutego 2013r. o 13:28
o ile nic sie nie zmienilo, to ubranko tylko na wyjscie, a tak potrzebne pieluchy, chusteczki mokre, jakies podklady do przewijania lub flanelowe pieluchy...
~kaś niezalogowany
4 lutego 2013r. o 13:41
Michaśko Twojemu synkowi po prostu dobrze u mamusi w brzuszku i dlatego mu sie nie spieszy :) tak to sobie tlumacz to moze troszke poprawi Ci sie samopoczucie! Ja na przyspieszenie porodu barrrrdzo duzo sprzatalam, spacerowalam, latalam po schodach, przytulalam sie z mezam;) a i tak urodzilam duzo po terminie. Tak wiec to dzidzia wybiera sobie dzien i godzine, a my marny mamy na to wplyw...

A do naszego szpitala pol roku temu potrzebne byly kosmetyki do pielegnacji noworodka (kremy, chusteczki, plyn do kapieli itp.) pieluszki, podklady poporodowe, 2 pary takich 'pieluchomajtek' na czas zaraz po porodzie, podpaski poporodowe, srodki do higieny osobistej (kosmetyki wg uznania;)) i ubranko dla bobaska tylko na wyjscie ze szpitala, poniewaz na oddziale lezy w ciuszkach szpitalnych.
4560
#Wiolizna nieaktywny
4 lutego 2013r. o 14:02
Ile dni kobieta przebywa w szpitalu po porodzie w Polsce? :)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~* niezalogowany
4 lutego 2013r. o 20:03
dwie lub trzy doby a po cesarce 5 dni
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.