Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiejskiemu Ośrodkowi Zdrowia w Zebrzydowej grozi całkowite zamknięcie?
~mieszkanka osiecznicy niezalogowany
25 marca 2013r. o 12:57
Nie martwcie się o ośrodek zdrowia w Zebrzydowej,zapiszcie się do przychodni w Osiecznicy u doktora Skorupskiego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 14:26
Panie-Kata,a-co-Pan-zrobi,l-dla-tego-ośrodka-jak-był-Pan-SEKRETARZEM.???Obudził-sięPan-teraz.Życzę-Panu-powodzenia-i-niechPan-powie-ludziom-nakim-ciąży-obowiązek-utrzymaniaośrodka.
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 14:54
Panie RR dlaczego nie pisze pan normalnie?
~? niezalogowany
25 marca 2013r. o 15:06
do radnych Gminy Nowog.Nie wieszcie co wam mowi Relichi co wam obiecuje bo wiekszego klamcy i oszusta nie znalem inie znam a wieszcie mi bo ja mialem z nim cos doczynienia .On sam tego nie robi za sterem sidzi R.P.
~Z niezalogowany
25 marca 2013r. o 17:08
Szanowni państwo Ośrodek Zdrowia za Szczerbienia miał być remontowany tylko tacy radni jak obecny burmistrz torpedowali wszystkie poczynania bo byli rządni władzy co z resztą im się udało później ośrodek chciał kupić Pan Ciemięga ,zamierzał wyremontować i prowadzić tam dalej Ośrodek.Pan Relich wymyślił że zlikwiduje przedszkole, bibliotekę i Ośrodek Zdrowia ,sprzeda te dwa budynki które na dzień dzisiejszy wraz z przyległymi działkami są warte minimum700,000.zł ,Ostatnio sprzedali Salę Wiejską w Zebrzydowej i grunty pod działki usługowe za łączną kwotę 150000 tys zł, te pieniądze powinny być przeznaczone na remont Ośrodka a nie na jakiś poroniony pomysł budowę GARNKA.Pomniki Lenina runęły i ten garnek też kiedyś runie.
~mieszkaniec gminy niezalogowany
25 marca 2013r. o 17:37
a ja to kiedys slyszalem ze doktorstwo C. ma się przenieść z Zebrzydowej do Nowogrodźca i nawet dom tam budują . I że doktorstwo L. ma się do Wrocka przenieść i teraz będzie nowa para wykańczać mieszkańców... więc temat likwidacji byłby jak najbardziej aktualny ze względu na ruchy personalne :P ale nie wiem czy to nie plotki ...

kto by w tej gminie nie był to i tak ciągnie ile się da do siebie... tylko nie rozumiem za bardzo po co te fontanny i garnki ... aż tak nam tu dobrze ?? typowe zagranie populisty , no jaki ja to piękny ryneczek wam zrobiłem...
~mieszkanka niezalogowany
25 marca 2013r. o 17:47
Jak się dowiedziałam budowa Garnka w Nowogrodzcu będzie kosztować150000 tys zł to są te nasze pieniądze za sprzedaż sali w Zebrzydowej ,Dziękujemy panie radny ZDUNEK.
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 19:21
ciekawe na jaki cel pójdą pieniądze jak sprzedadzą szkołę w Parzycach i gdzie sołtys zrobi zebranie hehe :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza