do radnych Gminy Nowog.Nie wieszcie co wam mowi Relichi co wam obiecuje bo wiekszego klamcy i oszusta nie znalem inie znam a wieszcie mi bo ja mialem z nim cos doczynienia .On sam tego nie robi za sterem sidzi R.P.
Szanowni państwo Ośrodek Zdrowia za Szczerbienia miał być remontowany tylko tacy radni jak obecny burmistrz torpedowali wszystkie poczynania bo byli rządni władzy co z resztą im się udało później ośrodek chciał kupić Pan Ciemięga ,zamierzał wyremontować i prowadzić tam dalej Ośrodek.Pan Relich wymyślił że zlikwiduje przedszkole, bibliotekę i Ośrodek Zdrowia ,sprzeda te dwa budynki które na dzień dzisiejszy wraz z przyległymi działkami są warte minimum700,000.zł ,Ostatnio sprzedali Salę Wiejską w Zebrzydowej i grunty pod działki usługowe za łączną kwotę 150000 tys zł, te pieniądze powinny być przeznaczone na remont Ośrodka a nie na jakiś poroniony pomysł budowę GARNKA.Pomniki Lenina runęły i ten garnek też kiedyś runie.
~mieszkaniec gminy niezalogowany 25 marca 2013r. o 17:37
a ja to kiedys slyszalem ze doktorstwo C. ma się przenieść z Zebrzydowej do Nowogrodźca i nawet dom tam budują . I że doktorstwo L. ma się do Wrocka przenieść i teraz będzie nowa para wykańczać mieszkańców... więc temat likwidacji byłby jak najbardziej aktualny ze względu na ruchy personalne :P ale nie wiem czy to nie plotki ...
kto by w tej gminie nie był to i tak ciągnie ile się da do siebie... tylko nie rozumiem za bardzo po co te fontanny i garnki ... aż tak nam tu dobrze ?? typowe zagranie populisty , no jaki ja to piękny ryneczek wam zrobiłem...
Jak się dowiedziałam budowa Garnka w Nowogrodzcu będzie kosztować150000 tys zł to są te nasze pieniądze za sprzedaż sali w Zebrzydowej ,Dziękujemy panie radny ZDUNEK.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.