Pannazdzieckiem napisał(a):>Przemyslaw napisał(a): ....Dlatego na krótki okres kapitał do uruchomienia tego kapitału powinien zasilić skarb państwa.
:D :D :D Panie Przemku , dziękuję Panu serdecznie . Nie pamiętam , kiedy ostatnio w poniedziałkowy poranek miałem taki ubaw.
Kapitał powinien zasilić Skarb Państwa zwiększając zadłużenie Narodowe ... na krótki okres powiada Pan . Czy określenie , jak kamień w wodę , mówi Panu coś ? :D Jeszcze raz dziękuję , nie ma to jak dobry dowcip i nastrój :D
Przemyslaw napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):>Przemyslaw napisał(a): ....Dlatego na krótki okres kapitał do uruchomienia tego kapitału powinien zasilić skarb państwa.
:D :D :D Panie Przemku , dziękuję Panu serdecznie . Nie pamiętam , kiedy ostatnio w poniedziałkowy poranek miałem taki ubaw.
Kapitał powinien zasilić Skarb Państwa zwiększając zadłużenie Narodowe ... na krótki okres powiada Pan . Czy określenie , jak kamień w wodę , mówi Panu coś ? :D Jeszcze raz dziękuję , nie ma to jak dobry dowcip i nastrój :D
Wybudowane w ten sposób inwestycje przemysłowe stworzą nowe / Polskie / miejsca pracy .Natychmiast po uruchomieniu zostaną sprzedane Polskim akcjonariuszom.
Przemyslaw napisał(a): ... Wybudowane w ten sposób inwestycje przemysłowe stworzą nowe / Polskie / miejsca pracy .Natychmiast po uruchomieniu zostaną sprzedane Polskim akcjonariuszom.
Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?