Przemyslaw napisał(a):
Atakowanie autora tekstów mija się z celem i zaciemnia obraz otaczającej nas rzeczywistości.
Sądzą Panowie że atakując Przemysława przysłonicie całą nieudolność władzy.
~ napisał(a):Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?
Toś Pan teraz poleciał po bandzie , ho, ho, ho :D
Pani Grodzka może być zainteresowana Jedynie Pana wpisem :D
Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?
Kaliszczak napisał(a):>Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?
Po takim wpisie na widok pańskiej osoby mogę się tylko wyrzygać.
alter napisał(a):Przemyslaw napisał(a):
Atakowanie autora tekstów mija się z celem i zaciemnia obraz otaczającej nas rzeczywistości.
Sądzą Panowie że atakując Przemysława przysłonicie całą nieudolność władzy.
Jakie atakowanie? zadawanie pytań to jest atak? a czego się PanM spodziewał?! klakierów? Pan nie potrafi prowadzić dyskusji. Nie trzyma się Pan meritum, jednego tematu PanM nie potrafisz podjąć i wyczerpać w dyskusji.
Jest PanM niedouczonym marzycielem, który nigdy w polityce niczego nie osiągnie.
Jestem zwykłym obywatelem, wyborcą. Nie chcę bronić nieudolności obecnej władzy. Ale jak Pan się nastłek pcha to zadaję pytania, jakie to PanM ma propozycje?! To PanM hest nadwyraz nieudolny, poniżej średniej.
..............................................................................................................................................
Niektóre Pana wypowiedzi to jakieś skończone fantasmagorie i konfabulacje!! >
Witam Pana.Widzę że wyrzucił Pan z siebie część frustracji.
Z wszystkich dotychczasowych Pana wpisów wnioskuję że moim grzechem głównym jest przynależność do Ruchu Palikota .
O sobie pisze Pan " Jestem zwykłym obywatelem " Podkreśla Pan że jest wyborcą , który nie broni nieudolności władzy "
Tymczasem w Pana wpisach nic tego nie potwierdza .Jest Pan zaprzysiężonym klakierem obecnego status quo .
Najprostszym sposobem prowadzenia sensownej polemiki jest trzymanie się tematu.
Tematem nie jest mój poziom intelektualny .
Tematem jest to co Pan napisał powyżej .Proszę wyjaśnić precyzyjnie co to są te " fantasmagorie i konfabulacje "
Te dwa słowa to dobry materiał na wymianę poglądów.Zarzuca Pan autorowi to co sam czyni.Gdzie tu w Pana wypowiedziach merytoryczna dyskusja na temat ?
To co Pan robi jest w czystej postaci uprawianiem brudnej polityki .Osobiste wpisywanie się w jej najpaskudniejsze cechy./ nie mam tu na myśli niechęci do mojej osoby /
Oczekuję argumentów dotyczących moich domniemanych " KONFABULACJI "