Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
10114
#alter nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 20:13
Przemyslaw napisał(a):
Atakowanie autora tekstów mija się z celem i zaciemnia obraz otaczającej nas rzeczywistości.
Sądzą Panowie że atakując Przemysława przysłonicie całą nieudolność władzy.

Jakie atakowanie? zadawanie pytań to jest atak? a czego się PanM spodziewał?! klakierów? Pan nie potrafi prowadzić dyskusji. Nie trzyma się Pan meritum, jednego tematu PanM nie potrafisz podjąć i wyczerpać w dyskusji.

Jest PanM niedouczonym marzycielem, który nigdy w polityce niczego nie osiągnie.

Jestem zwykłym obywatelem, wyborcą. Nie chcę bronić nieudolności obecnej władzy. Wiele w moich wypowiedzi o tym świadczy. Ale jak Pan się nastłek pcha to zadaję pytania, jakie to PanM ma propozycje?! Myślisz PanM naiwnie, że bedziemy tu walczyć z Pana brakiem wiedzy?! To PanM hest nadwyraz nieudolny, poniżej średniej. Młodzi studenci, mają więcej wiedzy i ogłady od Pana, są lepiej ułożeni, i dobrze wiedzą czego chcą.

Pan tu na forum klakierów szuka? Niektóre Pana wypowiedzi to jakieś skończone fantasmagorie i konfabulacje!!

Szkoda tracić czas na PAna, PanieM. EOT.

Dopisane 08.04.2013r. o godz. 20:13:

Wydaje mi się, że z PAnaM powodu, rozmowy o polityce na bolec.info znacznie, bardzo znacznie obniżają loty.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 20:29
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?

Toś Pan teraz poleciał po bandzie , ho, ho, ho :D
Pani Grodzka może być zainteresowana Jedynie Pana wpisem :D

Jaki pan , taki kram . Ja mogę być socjalistą , mi to nie przeszkadza . Kiedy zaczynałem pisać na Bolec.info o przekrętach tuskobojów , Pan nie myślał jeszcze o politycznej karierze , w każdym bądź razie nie było Pana tutaj.
Wielu zarzuca Panu brak odpowiedzi na zadawane pytania , a Pańska reakcją na zarzut jest milczenie ... i erotyczne konotacje :)

Mam wrażenie Panie Przemku , że Pańska kariera właśnie się skończyła. Miłego wieczoru , idę sobie popyszczyć do innej piaskownicy , z Panem nie da się pogadać .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 21:19
patrzę na zdjęcie i dochodzę... ;)

Dopisane 08.04.2013r. o godz. 21:19:

Przemuś to nie to co myślisz ...
dochodzę do wniosków...
zboczuchu ty jeden... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10480
#Kaliszczak nieaktywny
8 kwietnia 2013r. o 21:27
Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?

Po takim wpisie na widok pańskiej osoby mogę się tylko wyrzygać.
~ niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 21:45
Kaliszczak napisał(a):

Po takim wpisie na widok pańskiej osoby mogę się tylko wyrzygać.
>

Tylko menele rzygają .Prawi obywatele wymiotują .Trzymaj fason.
~Zbigniew niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 6:49
Panowie dyskutanci uprawiacie chamską i dziecinną dyskusję,zarzuty,zarzuty a propozycji realnych zero.Kręci was dowalanie innym - pamiętajcie jaki rozmówca taki poziom dyskusji.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 7:02
alter napisał(a):
Przemyslaw napisał(a):
Atakowanie autora tekstów mija się z celem i zaciemnia obraz otaczającej nas rzeczywistości.
Sądzą Panowie że atakując Przemysława przysłonicie całą nieudolność władzy.

Jakie atakowanie? zadawanie pytań to jest atak? a czego się PanM spodziewał?! klakierów? Pan nie potrafi prowadzić dyskusji. Nie trzyma się Pan meritum, jednego tematu PanM nie potrafisz podjąć i wyczerpać w dyskusji.

Jest PanM niedouczonym marzycielem, który nigdy w polityce niczego nie osiągnie.

Jestem zwykłym obywatelem, wyborcą. Nie chcę bronić nieudolności obecnej władzy. Ale jak Pan się nastłek pcha to zadaję pytania, jakie to PanM ma propozycje?! To PanM hest nadwyraz nieudolny, poniżej średniej.
..............................................................................................................................................
Niektóre Pana wypowiedzi to jakieś skończone fantasmagorie i konfabulacje!! >

Witam Pana.Widzę że wyrzucił Pan z siebie część frustracji.
Z wszystkich dotychczasowych Pana wpisów wnioskuję że moim grzechem głównym jest przynależność do Ruchu Palikota .
O sobie pisze Pan " Jestem zwykłym obywatelem " Podkreśla Pan że jest wyborcą , który nie broni nieudolności władzy "
Tymczasem w Pana wpisach nic tego nie potwierdza .Jest Pan zaprzysiężonym klakierem obecnego status quo .
Najprostszym sposobem prowadzenia sensownej polemiki jest trzymanie się tematu.
Tematem nie jest mój poziom intelektualny .
Tematem jest to co Pan napisał powyżej .Proszę wyjaśnić precyzyjnie co to są te " fantasmagorie i konfabulacje "
Te dwa słowa to dobry materiał na wymianę poglądów.Zarzuca Pan autorowi to co sam czyni.Gdzie tu w Pana wypowiedziach merytoryczna dyskusja na temat ?
To co Pan robi jest w czystej postaci uprawianiem brudnej polityki .Osobiste wpisywanie się w jej najpaskudniejsze cechy./ nie mam tu na myśli niechęci do mojej osoby /
Oczekuję argumentów dotyczących moich domniemanych " KONFABULACJI "

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
2900
#falco nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 7:32
ja mam jeden z nich czyli argumentów :)
konfabulujesz myśląc że na twój widok można sie onanizować ;)
wiesz co to jest zespół Korsakowa... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza