alter napisał(a): Przemyslaw napisał(a):
Na koniec , czy to ja śledzę Wasze wpisy ?
Przykro mi że nazwałem wpisy części z Was słownym onanizowaniem się ale lepiej nazywać rzeczy po imieniu .
Zarzucil mi PAnM, "kreatywność"? a ja Panu pokazałem, że PAn kłamie! Zwracał się Pan do mnie "Stanisławie"?! co widać na screenach. TAk się akurat składa dla Pana, że nie mam na imię Stanisław, a wpisów Pana nie śledzę bo nie ma co śledzić. Wyszukałem screeny po tym jak Pan mnie zaatakował.
Przykro Panu? a za chwilę ponownie Pan obraża swoich rozmówców? i kto atakuje ad persona? PAn to robił wcale nie rzadziej od innych?
Nie warto z Panem polemizować, bo Pan lubi błotem na innych rzucać. Kłamie Pan, jest PAn nie-wia-ry-go-dny!
.
.......................................................................................................................................
Proszę pomyśleć o swojej wiarygodności .Może jakieś konkretne przykłady kłamstwa .
Obrzucania błotem i ataków ad persona.
PS -- Nazwałem Pana Stanisławem licząc że mnie Pan sprostuje właściwym imieniem.
Czy muszę wymieniać imiona aż trafię ? Nie łatwiej się przedstawić jak przyzwoity rozmówca " ja taki a taki nie lubię cię "
Jakoś nie widzę gdzie skłamałem .Wiem że wieli by to ucieszyło.Szczególnie tych o których wyczynach piszę.
Urząd Pracy , Straż Miejska