Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 5:54
Do wyborów mnóstwo czasu.Przyjdzie czas to sie postawi krzyżyk gdzie trzeba.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 7:22
Przemyslaw napisał(a):

PS -- Nazwałem Pana Stanisławem licząc że mnie Pan sprostuje właściwym imieniem.

Wiem że wieli by to ucieszyło.Szczególnie tych o których wyczynach piszę.
Urząd Pracy , Straż Miejska

Próbujesz Pan nieudolnie twarz ratować?

Szukasz PAn po omacku, powiem więcej jesteś Pan ślepy! Jak ślepy, i nie-zamądry może nas prowadzić? wróć PAn do szkół :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 7:25
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 8:59
W Stanach Zjednoczonych trwa kampania na rzecz przymusowego metkowania… polityków. Jej autorzy argumentują, że choć kongresmani i senatorzy są powszechnie wspierani finansowo przez wielkie korporacje, wyborcy nie wiedzą, kto i jakie datki przekazuje „wybrańcom” narodu. A od tego zależeć mogą ich decyzje i zachowania. Stąd postulat, by w czytelny sposób znakować polityków symbolami firmowymi.

Zdaniem pomysłodawców inicjatywy parlamentarzyści powinni nosić markowe znaki podczas swych wystąpień publicznych i oficjalnych wizyt. Rozmiar logo i jego lokalizacja zależeć miałyby od wysokości otrzymanej dotacji – np. za 1 mln USD obowiązkowy byłby banerek na piersi o wymiarach 4 na 8 cali, a obiad na koszt lobbysty byłby uwzględniony na przypince. Pomysłodawcy proponują, by z obowiązku oznaczania zwolnione były datki osób prywatnych o wysokości nieprzekraczającej 1000 USD.

W internecie trwa zbiórka podpisów pod stosowną petycją. Do tej pory podpisało się pod nią 34 tysiące osób. By projekt trafił do Białego Domu wnioskodawcy muszą zebrać do 19 kwietnia zebrać 100 tys. głosów poparcia.

Autor: Marek Tobolewski
Źródło: Lewica

Tyle dobrych rzeczy przejeliśmy od hamerykańców , to może i ten zwyczaj też ? :D

[img=1365577128_tbkwo11.jpg]

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 9:05
Pannazdzieckiem napisał(a): W Stanach Zjednoczonych trwa kampania na rzecz przymusowego metkowania… polityków.

Według mnie to DOSKONAŁY pomysł! Jestem za :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
10 kwietnia 2013r. o 9:05
Ciekawym , jaką metkę nosili by u nas , dajmy na to Komorowski , Tusk , Miller, Kaczyński , Palikot, Kwaśniewski , a co ciekawsze , w kogo inwestuje Monsanto ? :)

http://www.monsanto.pl/

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 9:59
alter napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): W Stanach Zjednoczonych trwa kampania na rzecz przymusowego metkowania… polityków.

Według mnie to DOSKONAŁY pomysł! Jestem za :)
>

Ale chyba najpierw musiał by być przymusowy udział w wyborach.
4335
10 kwietnia 2013r. o 10:18
~ napisał(a): ... Ale chyba najpierw musiał by być przymusowy udział w wyborach.

Niekoniecznie Panie Przemku , przymusowy udział byłby totalitarnym zaprzeczeniem ideii wolnego rynku i wolności jako takiej :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.