Przemyslaw napisał(a):
Atakowanie autora tekstów mija się z celem i zaciemnia obraz otaczającej nas rzeczywistości.
Sądzą Panowie że atakując Przemysława przysłonicie całą nieudolność władzy.
Jakie atakowanie? zadawanie pytań to jest atak? a czego się PanM spodziewał?! klakierów? Pan nie potrafi prowadzić dyskusji. Nie trzyma się Pan meritum, jednego tematu PanM nie potrafisz podjąć i wyczerpać w dyskusji.
Jest PanM niedouczonym marzycielem, który nigdy w polityce niczego nie osiągnie.
Jestem zwykłym obywatelem, wyborcą. Nie chcę bronić nieudolności obecnej władzy. Ale jak Pan się nastłek pcha to zadaję pytania, jakie to PanM ma propozycje?! To PanM hest nadwyraz nieudolny, poniżej średniej.
..............................................................................................................................................
Niektóre Pana wypowiedzi to jakieś skończone fantasmagorie i konfabulacje!! >
Przemyslaw napisał(a): Witam Pana.Widzę że wyrzucił Pan z siebie część frustracji.
Z wszystkich dotychczasowych Pana wpisów wnioskuję że moim grzechem głównym jest przynależność do Ruchu Palikota .
O sobie pisze Pan " Jestem zwykłym obywatelem " Podkreśla Pan że jest wyborcą , który nie broni nieudolności władzy "
Tymczasem w Pana wpisach nic tego nie potwierdza .Jest Pan zaprzysiężonym klakierem obecnego status quo .
Najprostszym sposobem prowadzenia sensownej polemiki jest trzymanie się tematu.
Tematem nie jest mój poziom intelektualny .
Tematem jest to co Pan napisał powyżej .Proszę wyjaśnić precyzyjnie co to są te " fantasmagorie i konfabulacje "
Te dwa słowa to dobry materiał na wymianę poglądów.Zarzuca Pan autorowi to co sam czyni.Gdzie tu w Pana wypowiedziach merytoryczna dyskusja na temat ?
To co Pan robi jest w czystej postaci uprawianiem brudnej polityki .Osobiste wpisywanie się w jej najpaskudniejsze cechy./ nie mam tu na myśli niechęci do mojej osoby /
Oczekuję argumentów dotyczących moich domniemanych " KONFABULACJI "
Krótko, bo szkoda na PAna mojego czasu. Konfabulował Pan wielokrotnie na forum. Jednak najbardziej rażące są Pana konfabulacje na temat Pana domniemanych osiągnięć i dzialań w naszym mieście, Ile to Pan zrobił, a ile to jeszcze PAnM ma zamiar zrobić. NA temat komórki RP w mieście. Jakie to RP ma poparcie w Boleslawcu?! Ile to PAnieM PAn może, jako asystent posła?! Konfabulował PAn nazywając mnie Stanisławem (Chwojnickim), otóż jak widzę ma Pan, jakiś problem widząc Chwojnickiego w każdym swoim adwersarzu. Tymczasem PanieM, bardzo był-jest Pan w błędzie. Jestem prostym obywatelem Rzeczypospolitej, który chciałby, aby w naszej Ojczyźnie działo się lepiej. Jestem osobą, która nie znosi kompromisów z głupotą pchającą się na stołki. Niedouczony człowiek, który swojego niedouczenia nie dostrzega, zwyczajnie podwakroć jest to jego słabością, bo nawet nie ma ochoty się douczyć. I w Pana przypadku tak jest.
Niezwykłą wręcz fantasmagorią było żalenie się na rodziców chorych dzieci, którzy ogłaszali się na forum prosząc o1% podatku, że nie głosują na RP?! To było coś więcej niż fantasmagoria, to było skandaliczne. Sugerował PanM, że Oni mają tak źle bo na PANA nie głosują?! i na RP?!
Pana wypowiedzi na tematy gospodarcze to, jakieś kopiuj-wrzutki, których PanieM nawet nie rozumiesz.
Widać, niekiedy jaką trudność sprawia Panu nadążenie za swoimi adwersarzami. W niektórych wypowiedziach przyjmuje PAnM za swoje określenia, nazewnictwo, metafory, kolokwializmy, których nigdy PAn nie używał, a które nagle pojawiają się u PAna, kiedy użyje ich Pana rozmówca, np. "klakier". Nie stać Pana na własny styl wypowiedzi? To przykre, ale braku szkół to Pan nie nadrobi, a samoukiem to PAn jest kiepskim.
Nie chce mi się przeglądać forum, tracić swój czas i szukać innych Pana "bzdurek". Te kilka przykładów mi wystarczy, aby uznać Pana za osobę niewiarygodną.
Dopisane 09.04.2013r. o godz. 08:08:
Przemyslaw napisał(a): Przykłady konfabulacji panaM ?
http://zus.pox.pl/zus/na-co-zus-trwoni-nasze-pieniadze.htm
http://zus.pox.pl/zus/konfiskaty-w-imie-zus.htm
http://zus.pox.pl/banki/jaka-emerytura-z-zus.htm
http://www.iregionalni.pl/wiadomosci/skladki-rosna-a-zus-wyplaca-212-milionow-zl-premii/
Cena wody i ścieków w Bolesławcu wzrosła o ponad 30 %
Podatek od nieruchomości o 42,5 %
Vat o 1 %
Medialne wrzutki, bez własnej wiedzy nic Panu nie pomogą. Siedmiolatek już potrafi się dzielić linką, a nawet i pięciolatka znam co to potrafi. Dzieci w przedszkolu lepiej znają netykiete. Z czym do ludzi PAnieM?! z czym na tym stołku chce zasiąść?!
Ktoś już użył tutaj słowo - żenada.
Dopisane 09.04.2013r. o godz. 08:17:
Przemyslaw napisał(a): Niby z jakiej racji mam umożliwiać Panom onanizować się na widok mojej osoby ?
A tutaj, powiem delikatnie - brakuje PanuM klasy, kultury. Skojarzenia argumentów merytorycznych typowe dla Ruchu PAlikota.