Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 21:54
" Wpędzenie Polski w wojnę religijną to jest dar niebios dla Niemiec i Rosji "
A kto wywołuje wojnę religijną ? Kto myli pojęcia kleru i wiary ? Kto zastępuje prawo świeckie kościelnym ? Palikot ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 22:29
Jeśli spojrzy Pan, Panie Przemku nieco szerzej , jak słusznie Pan zauważył POPIS-y już były , czas na nową siłę polityczną Europa+ i …. czekamy tylko na wyłonienie kontrkandydata , może Polska Partia Republikańska , którą będzie można stworzyć na bazie obywatelskich Ruchów Niezadowolonych … różnej maści. Trochę kasy , kilka spotkań , parę wykładów , pyk … i jest . Ale wszystko pozostaje po staremu . Dwie medialnie rywalizujące ze sobą siły , sterowane przez ukrytego choreografa , zaciekle się zwalczające. Naród to kupi . Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą , a od tego są masmedia.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~skorn niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 22:50
Przemyslaw napisał(a): " Wpędzenie Polski w wojnę religijną to jest dar niebios dla Niemiec i Rosji "
A kto wywołuje wojnę religijną ? Kto myli pojęcia kleru i wiary ? Kto zastępuje prawo świeckie kościelnym ? Palikot ?

A komu przeszkadza kawałek drewna na ścianie? To jest najbardziej palący problem w tym kraju? Może by tak w ramach głoszonej tolerancji odpuścić? Dla kilku procent homo, bi i trans chcecie zmieniać prawo, a nie szanujecie kilkudziesięciu procent katolików?

Skoncentrujmy się lepiej na gospodarce, tak jak do tej pory. Niech pan tego nie psuje, bo zostanie tu pan zupełnie bez sprzymierzeńców.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 22:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeśli spojrzy Pan, Panie Przemku nieco szerzej , jak słusznie Pan zauważył POPIS-y już były , czas na nową siłę polityczną Europa+ i …. czekamy tylko na wyłonienie kontrkandydata , może Polska Partia Republikańska , którą będzie można stworzyć na bazie obywatelskich Ruchów Niezadowolonych … różnej maści. Trochę kasy , kilka spotkań , parę wykładów , pyk … i jest . Ale wszystko pozostaje po staremu . Dwie medialnie rywalizujące ze sobą siły , sterowane przez ukrytego choreografa , zaciekle się zwalczające. Naród to kupi . Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą , a od tego są masmedia.
>

Panie Piotrze jestem w środku tworzącej się nowej siły.Albo się uda i wtedy przyłączą się niezadowoleni albo już nikt nic nie założy.Nie ma partii bez pieniędzy .Czy znajdzie się jeszcze jeden taki " Palikot " , który wyłoży swoje 5 milionów aby inni zasmakowali polityki ?
Naszym celem " KORPUS BEZPARTYJNYCH URZĘDNIKÓW " Dlatego nie musimy się spinać aby szukać w swoich szeregach gabinetu cieni.W tym kraju są mądrzy ludzie potrafiący rządzić.

Dopisane 10.04.2013r. o godz. 22:55:

Panie Skorn , przepraszam .Mój komentarz dotyczy filmiku powyżej zamieszczonego przez " Pannazdzieckiem" Pana Piotra.

10114
#alter nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 22:58
Przemyslaw napisał(a):
Panie Piotrze jestem w środku tworzącej się nowej siły.

Megaloman. To gdzie PAnM będzie szukać tych swoich systemów prawnych? na Księżycu?

wróć PanM do szkół :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~skorn niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 22:59
Prosze nie pisać do mnie per "pan", bo w połączeniu z nikiem brzmi to idiotycznie. Po prostu 'skorn' i tyle.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 23:07
Przykro mi bardzo Panie Przemku . Palikot wyłożył więcej jak 5 baniek , skąd wziął resztę ? Proszę mi wierzyć, reszta nie pochodziła z budżetu. Informacje są w sieci, być może to manipulacja , ale jak ja się znam na polityce , to nic się nie dzieje bez przyczyny , a pieniądz i polityka są ze sobą nierozerwalnie związane.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 23:07
~skorn napisał(a): Prosze nie pisać do mnie per "pan", bo w połączeniu z nikiem brzmi to idiotycznie. Po prostu 'skorn' i tyle.
>

Poręczniej było by podać swoje imię .Wtedy mógł bym pisać szanowny Panie X .
Ok wedle życzenia.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza