Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~virgo niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:13
Pannazdzieckiem napisał(a): m Niewiasto :) : Masz może blade pojęcie, o co chodzi z tym Gowinem . Od dawna miał na pieńku ze Słońcem Peru , ale o co Mu biegało z tymi niemieckimi eksperymentatorami? Jakoś dojść prawdy nie mogę :)

Nie mam bladego pojęcia ;) Moim skromnym zdaniem , Tusk się wkurzył bo Gowin zasugerował , iż polskie plemniki "jadą" do Niemiec !! Rozumiesz - do Niemiec. A przecież nasze premier chce ze wszech miar , siedzieć bardzo blisko pani kanclerz...A tu taki afront...I to minister sprawiedliwości...Przyjmiesz taką wersję? Coś w tym chyba jest... :]

Zmoderowano 29.04.2013 godz.21:47 - powód: korekta cytowania (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:16
alter napisał(a): ... Ciemny lud, wcale nie jest taki ciemny, powoli mijają czasy Partii i polityków manipulujących społeczeństwem.

Też to czuję Alter , pomimo tego , że nie jestem sszeszony :D Jednak było by miło takie sszeszenie utworzyć , nie sądzicie ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:17
~virgo napisał(a):
Nie mam bladego pojęcia ;) Moim skromnym zdaniem , Tusk się wkurzył bo Gowin zasugerował , iż polskie plemniki "jadą" do Niemiec !! Rozumiesz - do Niemiec.

Dokładniej zarodniki. W niemieckim prawie nie można przeprowadzać badań na niemieckich zarodnikach, dlatego sprowadzają z zagranicy! z Polski?! Wszystko może się dziać poza Merkel i Tuskiem, bo to dobry interes.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:18
~virgo napisał(a): ... Coś w tym chyba jest... :]

:D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:19
alter napisał(a):
~virgo napisał(a):
"Poglądy są jak d..a.Każdy ma. Ale po co od razu pokazywać... "
;(

Nie zgadzam się z tym. Nasze poglądy nas charakteryzują, jak ubiór, jak słownictwo, sposób poruszania się, spojrzenie :)

Alter , wybacz , nie masz racji. Przeze mnie przemawia doświadczenie bycia , na takim malutkim , jednak świeczniku. Stąd wiem ,że jak "wejdziesz między wrony , musisz krakać jak i one"..Nie zawsze możesz mówić to co Ci lezy na "serduszku".. :P Poza tym , zauważ szlachetny Mędrcu , iż człowiek zmienia swoje poglądy...Często...Tak , jak ubranie...Więc ??
10114
#alter nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:27
~virgo napisał(a):
Alter , wybacz , nie masz racji. Przeze mnie przemawia doświadczenie bycia , na takim malutkim , jednak świeczniku. Stąd wiem ,że jak "wejdziesz między wrony , musisz krakać jak i one"..Nie zawsze możesz mówić to co Ci lezy na "serduszku".. :P Poza tym , zauważ szlachetny Mędrcu , iż człowiek zmienia swoje poglądy...Często...Tak , jak ubranie...Więc ??

Akceptuję zmianę niektórych poglądów, ale tylko w ramach refleksji, przemyśleń, zdobytych doświadczeń, wiedzy. Taka zmiana jest naturalna. Jednak są takie fundamentalne sfery życia, na których się buduje wszystko.

Ja raczej nigdy nie będę wroną :) to świadomy wybór, który każdy może dokonać. Bywają kreatywne jednostki, które potrafią stworzyć nową awangardę. Jeżeli nam to odpowiada to się z kimś takim utożsamiajmy, popierajmy takie jednostki.

~ niezalogowany
29 kwietnia 2013r. o 20:29
alter napisał(a):

Dokładniej zarodniki. W niemieckim prawie nie można przeprowadzać badań na niemieckich zarodnikach,

Zarodniki ????? Jakie zardoniki ??
Może zarodki !!
10114
#alter nieaktywny
29 kwietnia 2013r. o 20:31
Tak, zarodki! dzięki za poprawienie :)

Zmoderowano 29.04.2013 godz.21:48 - powód: korekta cytowania (moderator)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAKongres Miedzi