Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenia majątkowe bolesławieckich prezydentów
~ niezalogowany
6 lipca 2013r. o 18:19
Rafi przestań miastowym cukrować. :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kaj niezalogowany
6 lipca 2013r. o 18:42
Razem z bardzo chorą żoną mamy miesięcznie 2700zł.W 2012r odłożyliśmy 4500zł.Kpią z nas pasibrzuchy ale zasłużyliśmy sobie na to bezmyślnymi radnymi ,przydupasami którzy za swoją dietkę zrobią wszystko.Wybory przed nami wybierzmy biednego niech si e wreszcie dorobi i tych samych radnych bo oni tez jeszcze biedni
~Gad niezalogowany
6 lipca 2013r. o 20:31
Można napisać krótko , oświadczenia naszych włodarzy to wierutne kłamstwo i tak kłamią już od paru lat
~ niezalogowany
6 lipca 2013r. o 21:52
~Gad napisał(a): Można napisać krótko , oświadczenia naszych włodarzy to wierutne kłamstwo i tak kłamią już od paru lat

Faktycznie przy takich niebosiężnych dochodach oświadczenia włodarzy wydają się dziwne zwłaszcza ze są do siebie podobne :) czy jest możliwość zbadania zgodności owych oświadczeń z rzeczywistym stanem, może zajmują się tym odpowiednie służby np. nik, prokuratura, urząd skarbowy? podobnoż poświadczenie nieprawdy to w RP przestępstwo wg kodeksu karnego :) , ale kto jest czysty nie ma się czego obawiać :) :P
5183
magnum44
6 lipca 2013r. o 23:21
~ napisał(a): ... podobnoż poświadczenie nieprawdy to w RP przestępstwo wg kodeksu karnego :) , ale kto jest czysty nie ma się czego obawiać :) :P

Racja !
Heh...
;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ona niezalogowany
7 lipca 2013r. o 7:52
160 000 zł zarobku,za co? Proszę mi konkretnie odpowiedzieć co w ubiegłym roku zrobił Romek?Może wtedy ta dyskusja będzie miała walory merytoryczne.Czyny,czyny Panowie i Panie.Wypalony Prezydent nie powinien tyle zarabiać.
~Ja niezalogowany
7 lipca 2013r. o 9:25
Ja wraz z małżonką mamy miesięcznie dochód netto 5000 zł. Z tego opłacamy czynsz, prąd, gaz, 3 telefony komórkowe, żywimy się, ubieramy, utrzymujemy auto i spłacamy ratę kredytu po 100 zł, itd. I miesięcznie odkładamy 2.500 zł na konto oszczędnościowe. Jak to możliwe, że ludzie rządzący tym miastem z takimi dochodami, wydają wszystkie pieniądze i mają jeszcze ogromne długi? Tzn., że albo łżą w swoich oświadczeniach majątkowych albo żyją ponad stan - w obu przypadkach nie nadają się do zarządzania czymkolwiek.
~ niezalogowany
7 lipca 2013r. o 9:45
~Ja napisał(a): Ja wraz z małżonką mamy miesięcznie dochód netto 5000 zł. ......I miesięcznie odkładamy 2.500 zł na konto oszczędnościowe.

Czy któraś z Pań zazdrości jego partnerce takiego sknerusa?? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo