~mieszkanka nc niezalogowany 28 lipca 2013r. o 20:54
On jest do bani, gorszy niż poprzednik!! Tylko festyny potrafi robić i rozwalać naszą kasę na głupoty! człowiek bez wizji bez ambicji. Mam nadzieję, że to się w końcu zmieni, nie obchodzą mnie Ci zadymiarze z PO co po naszej gminie robią mu czarny PR ale On nie nadaje się na włodarza miasta i gminy KONIEC!
Zjednoczmy się i pogońmy tego nieudolnego urzędnika. Bo on nas wykończy ciągłymi podwyżkami. Wszystko w naszej Gminie jest najdroższe (podatki,woda,ścieki..) i ciągle drożeje i będzie drożeć.
~dość biadolenia niezalogowany 30 lipca 2013r. o 9:00
A ja napompuję w nich koła. Tez na swój koszt :> A tak poważnie, to przestańcie biadolić na forum, bo od tego wam nie przybędzie. Wybrany został po raz drugi na burmistrza, referendum gówno dało, więc pozostaje czekać do następnych wyborów i wtedy pokazać mu kierunek :P No chyba, że zostanie wybrany po raz trzeci, bo taka opcja też istnieje, jak forumowi użalacze nie będą głosować :)
W mojej rodzinie uprawnionych do głosowania jest 5 osób i na 100% cała piątka zagłosuje przeciwko temu zarozumialcowi .Zeby tylko Wykroty nie dały się przekupić w roku wyborczym a będzie dobrze.
~NARZECZONAdiabła niezalogowany 30 lipca 2013r. o 10:49
Wszyskie rzeczy które robi ratusz są za nasze pieniądze z podatków.festyny nikomu nie potrzebna fontanna itd.a wy wyborcy myślicie że to burmistrz to funduje śmiech.a dlaczego w Bolcu nie sortowanie kosztuje 15pln a wNowogrodzcu 28pln i co wy na to?tj pompowanie kasy do gminy żeby rajcy i radni nagrody sobie dawali.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.