Pannazdzieckiem napisał(a):
Już żałuję , że nie byłem na spotkaniu z "dziennikarzem" , ja bym mu qarwasz powiedział , co mądrego można znaleźć w ścierwomediach , ale jeśli o słowo " zawsze " chodzi , to tu ma chłop rację ... zawsze ... i wszędzie , na stu kanałach to samo, programowanie konsumpcji , reklamą zwane. Jest ktoś , kto ze mną w tej kwestii nie zgodzi się ? :D
Być może przekonanie " dziennikarza " jest powodem tego , że ludzie po pysku go tłuką , ... primo : szkoda , że tak rzadko , secundo : szkoda , że tak słabo , tercjo , szkoda , że mnie tam nie było.
Pannazdzieckiem napisał(a): "Miecugow zwrócił też uwagę na bardzo duże zmiany na rynku telewizyjnym - na pojawienie się bardzo wielu możliwości i mnóstwa nowych kanałów, co daje widzom olbrzymi, nieosiągalny kiedyś wybór. - W telewizji zawsze można znaleźć coś mądrego - powiedział dziennikarz."
Już żałuję , że nie byłem na spotkaniu z "dziennikarzem" , ja bym mu qarwasz powiedział , co mądrego można znaleźć w ścierwomediach , ale jeśli o słowo " zawsze " chodzi , to tu ma chłop rację ... zawsze ... i wszędzie , na stu kanałach to samo, programowanie konsumpcji , reklamą zwane. Jest ktoś , kto ze mną w tej kwestii nie zgodzi się ? :D
Być może przekonanie " dziennikarza " jest powodem tego , że ludzie po pysku go tłuką , ... primo : szkoda , że tak rzadko , secundo : szkoda , że tak słabo , tercjo , szkoda , że mnie tam nie było.
Czyż ja już Wam czegoś nie mówiłem o fałszywych autorytetach ? Stary już jestem , pamięć nie ta.
Dobranoc :)
jegomosc napisał(a): Szkoda, że ty masz tendencję do tego, żeby robić wielkie halo z jednego akapitu,
skorn napisał(a): falco da ci popalic za obraze jego bożka, czekaj ty