Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sylwester 2013

~ niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 9:47
~a napisał(a): a ja dalej szukam w B-cu, np. Paryska, Chilli, Vega ewentualnie Kruszyna! wiecie coś??
PARYSKA w Sylwestra zamknięta
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11412
#wojtek11 nieaktywny
4 grudnia 2013r. o 10:03
dorcia1 napisał(a): w Restauracji Ha noi sa jeszcze miejsca 80 zł od osoby.w cenie tylko obiad i napoje, alkohol i reszta we własnym zakresie.Muzyka odtwarzana z płyt.Pozostało 20 miejsc. Zapisy w restauracji.Więcej informacji pod numerem 0757320537.Zapraszamy

hahahaha sylwester po chińsku na deser ryż, :D i smrody dymu z kuchni :/
~ja! niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 11:03
A co z sylwestrem w dobrej byk ktos tam?!narazie widze tylko pierwsze lo i drugie lo Hanoi i śmieszne oferty w górach a co z wioskami wokól naszego miasta!prosze dawajcie konkrety i jaka cena!
~ niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 11:04
~ napisał(a): restauracja Kaliber koło jednostki co wy na to?

Jaka cena?!
~ niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 11:05
~ napisał(a): w Dobrej jest fajnie....,,żarełko" swojskie, dobre i dużo :) w tamtym roku głodny nie byłem, tylko kaca leczyłem następnego dnia, nie wiem dlaczego ? :> ale wtym też tam idziemy :)

Jaka cena?namiary do osoby
~~. niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 13:46
Sylwester w II LO, Dolne Młyny. Bilety po 290 od pary, jeszcze wolne miejsca. Zakup w szkole 04.12 w godz. 17-19, kontakt pod nr; 604271402.
~temi2412 niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 13:59
Sylwester w II LO - brzmi zachęcająco, cena przystępna. Wiem , że organizatorzy tego balu potrafią stworzyć bardzo miłą atmosferę.
Zespół muzyczny - " z górnej Półki" - też potrafi bardzo dobrze zabawić - jest komunikatywny i otwarty na wszelkie nowości muzyczne. Wiem również, że pieniążki które TAM zostawię przeznaczone zostaną na potrzeby TEJ Szkoły.
~KRYSKA niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 14:10
restauracja KALIBER proponuje będzie zabawa :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.