Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sylwester 2013

~Mili ludzie niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 14:50
Witam.Wiem ze post o sylwestrach w Bolesławcu i okolicach już istnieje,ale nic konkretnego tam niema!Wiec ponownie pytam.Kochani!!mila grupka ludzi poszukuje miejsca na Sylwestra w tym roku!Interesuje nas miła atmosfera,dobre jedzenie i normalna orkiestra!Jak na polaka przystało ważna jest też cena!Co polecacie w tym roku?Prosimy o konkrety.Gdzie?jak było/będzie i za ile!Dziękuję w imieniu milej grupki!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~IMPREZA NA SYLWESTRAe niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 14:55
https://www.facebook.com/events/163567327187220/?ref_dashboard_filter=upcoming
~ niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 20:36
~Mili ludzie napisał(a): Witam.Wiem ze post o sylwestrach w Bolesławcu i okolicach już istnieje,ale nic konkretnego tam niema!Wiec ponownie pytam.Kochani!!mila grupka ludzi poszukuje miejsca na Sylwestra w tym roku!Interesuje nas miła atmosfera,dobre jedzenie i normalna orkiestra!Jak na polaka przystało ważna jest też cena!Co polecacie w tym roku?Prosimy o konkrety.Gdzie?jak było/będzie i za ile!Dziękuję w imieniu milej grupki!
696 485 913
~ja niezalogowany
4 grudnia 2013r. o 20:56
Z tego co mi wiadomo w dobrej w tym roku będzie sylwester tylko jeszcze nie znam cen:-(
~ niezalogowany
5 grudnia 2013r. o 8:05
a gdzie można będzie się pobawić przy muzyce lat 80-90, italodisco itp. ? ma ktoś namiary?
~Franciszek Bachór niezalogowany
5 grudnia 2013r. o 9:44
Zapraszam na sylwestra do Domu Ludowego w Dobrej.
Jedzenie ze swoich wyrobów jak na weselu.Orkiestra super -grająca na żywo.

Telefon : 606 776 897
662 115 232
~Francesco Napoli niezalogowany
5 grudnia 2013r. o 10:26
~ napisał(a): a gdzie można będzie się pobawić przy muzyce lat 80-90, italodisco itp. ? ma ktoś namiary?

U mnie w Neapolu... :D
~ niezalogowany
5 grudnia 2013r. o 10:49
~Francesco Napoli napisał(a):
~ napisał(a): a gdzie można będzie się pobawić przy muzyce lat 80-90, italodisco itp. ? ma ktoś namiary?

U mnie w Neapolu... :D

świetnie, rozumiem, że alk Ty stawiasz? :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza