Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich gryzie WOŚP na swoim blogu
~ niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 13:51
Budżet poparli wszyscy jednomyślnie gdyby któryś się sprzeciwił to na drugi dzień był by na dywaniku u Relicha i mógł by być pogryziony.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~jeden przeciw (dwóch nieobecnych) niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 20:00
~pytanie.. napisał(a): słyszałem, że ktoś nie poparł z radnych budżetu na 2014r. w Nowogrodźcu?! czy to prawda?

W tajemnicy napiszę (bo Pan Burmistrz nie lubi jak ukazują się w internecie informacje wcześniej niż w BIP, tutaj przytykał radnym że wynoszą informację na zewnątrz - patrz protokół z sesji z dnia 15listopada), iż Radny Jurewicz ( Godzieszów) zagłosował przeciw.

Zwrócił też uwagę na brak przejrzystości w kryteriach wskazywania Radzie inwestycji do realizacji w budżecie Gminnym.

Prawdopodobnie głos sprzeciwu wobec budżetu wynika iż Burmistrz odrzucił wniosek komisji budżetowej u ujecie w budżecie inwestycji w Godzieszowie oraz remontu drogi w Wykrotach (ul Parkowa).

PS komisja gospodarcza przyjęła budżet głosami 3 za 6 wstrzymujących się.

Brawo Panie Michale

~@ niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 21:04
~ napisał(a): Jak patrzę na to zdjęcie pana RR to nie wiem czemu kojarzy mi się z Kim Dżon Unem.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
~Jest Pan Wielki niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 21:08
Panie Radny Michale mimo że Pana nie znam wielki szacunek dla takiego Radnego który umie się zachować i mieć własne zdanie nie to co lizus Potyszka.
~ niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 0:21
~@ napisał(a):
~ napisał(a): Jak patrzę na to zdjęcie pana RR to nie wiem czemu kojarzy mi się z Kim Dżon Unem.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Skojarzenie cudne. Popieram. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
~gryzoń niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 8:39
Ja również popieram mamy wspaniałego wodza tylko czekać jak do Nowogrodźca zawita Denis Rodman. ;( ;( ;(
~Dennis Rodman niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 14:52
~@ napisał(a):

Rim Mzong Runie już jadę ;)
~w-i grosz niezalogowany
11 stycznia 2014r. o 16:43
Dobrze ten pon każe aby przed wrzuceniem datku na WOŚP dobrze się zastanowić ja dodam aby porównać swoją złotówkę ze złotówką tego pana . Ile kto zarabia i ile daje .
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza