Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauki przedmałżeńskie

~mi.rko niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 22:19
ksiadz nie uczy sexu. to znaja juz nastolatki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 22:23
~mi.rko napisał(a): ksiadz nie uczy sexu. to znaja juz nastolatki
Chyba nikt tego od niego nie oczekuje.
~mir.ko niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 22:29
a jednak sa pary ktore potrzebuja w sexie rozwijac strefe duchową i tylko on moze im zaproponowac rozwiazanie
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 22:38
~mir.ko napisał(a): w sexie rozwijac strefe duchową
??
~mir.qo niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 22:44
~harikrisznamam niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 23:19
od sfery duchowej to jest kamasutra ewentualnie tantra a nie ksiądz
~Panatuśka niezalogowany
11 lutego 2014r. o 22:30
Witajcie, ja a propo nauk;) konkretnie przy osiedlu kwiatowym, czy możecie coś więcej napisać, jak ze spotkaniamiw poradni małżeńskiej oraz jak to wygląda kwotowo, jeżeli nie bierze się tam ślubu?
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 8:44
~Panatuśka napisał(a): Witajcie, ja a propo nauk;) konkretnie przy osiedlu kwiatowym, czy możecie coś więcej napisać, jak ze spotkaniamiw poradni małżeńskiej oraz jak to wygląda kwotowo, jeżeli nie bierze się tam ślubu?

Nie chciałabym Cię zmylić, bo nie brałam ślubu wczoraj... ale to były 2 albo 4 spotkania, ksiadz nie chciał żadnych pieniędzy, powiedział żeby go zaprosić na kawę po 20latach, ale rzecz jasna na stoliku zostawiliśmy. Tylko chciałam podkreślić, że to było spotkanie z księdzem, dodatkowo musieliśmy szukać pani psycholog czy kogoś tam, żeby nauczyć się "naturalnego planowania rodziny"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza