Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Solidaryzujemy się z Ukraińcami
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 12:43
~takiego wała napisał(a): Nie dam się wciągnąć w te dziecinne solidaryzowanie się z narodem ukraińskim. Oni gardzą Polakami i nie umieją przeprosić, ani zrehabilitować się za jedno z największych ludobójstw jakiego dokonali w XX wieku.
Dziś przeciętny leming który zapali świeczkę nie ma zapewne pojęcia o bestialskich mordach wołyńskich z których naród ten jest dumny, gdyż do dziś sławi UPA i stawia pomniki takim zbrodniarzom jak Bandera.
Oto co wasi kochani Ukraińcy robili z Polakami:
[img=1393067611_zin71dh.jpg]

Kazimierz z Janem niech sobie zapalają co tam tylko sobie chcą, a dlaczego namawiają na tę głupotę innych? To kolejna bzdura jak ta ich pomarańczowa rewolucja nic mnie nie obchodzi ich naród a może tak Kazimierz Jana zapyta co my dla kraju możemy zrobić.... a nie zajmować się głupotami!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sprzeciw niezalogowany
22 lutego 2014r. o 12:52
Zobaczymy co beda mowic ci fani banderowców co sie z nimi teraz tak gleboko solidaruzyja jak juz ten "wyzwolony" kraj wstapi do UE i bedzie naplyw jeszcze tanszej sily roboczej do PL, bo sie beda godzic pracowac za 1000 zl zabierajac miejsca pracy polakom.

~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 12:54
Ble ble ble :( to już było i się nie powtórzy. Bolesławianie łączą się z Ukrainą, a tych kilku krzykaczy co pisze teraz o Wołyniu, ludobójstwie itp niech zada sobie pytanie co robili Polacy w tamtych czasach. Czas zakopać skrzynkę z wspominkami i żyć w nowej zjednoczonej Europie. Tyle w temacie
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 12:57
~ napisał(a): Ble ble ble :( to już było i się nie powtórzy. Bolesławianie łączą się z Ukrainą, a tych kilku krzykaczy co pisze teraz o Wołyniu, ludobójstwie itp niech zada sobie pytanie co robili Polacy w tamtych czasach. Czas zakopać skrzynkę z wspominkami i żyć w nowej zjednoczonej Europie. Tyle w temacie

wstyd mi za takich polakow jak ty
2161
#fobiak nieaktywny
22 lutego 2014r. o 13:05
zadam publicznego wyjasnienia od redakcji, dlaczego usunieto dwa moje posty.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:07
~ napisał(a): wstyd mi za takich polakow jak ty

A mi właśnie jest wstyd za takich jak ty zakompleksionych mściwych polaczków którzy żyją historią a nie budują nową
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:12
fobiak nie przejmuj się .Posty musiały być nie poprawne politycznie.Niby wolne media.
~ niezalogowany
22 lutego 2014r. o 13:14
Patrząc na awatar to ciarki mnie przechodzą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza