Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~Iza niezalogowany
16 listopada 2014r. o 20:23
I przy okazji cały misterny plan zarabiania na klimacie i wiatrakach rozłoży :D
:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 listopada 2014r. o 20:29
Ja to bym nawet dalej poszedł Fobiczny :) i stwierdził , że Ojczyzna naszego dyskutanta to w ziemi galilejskiej się znajduje. A że syjoniści mają chrapkę na wszelakie ziemie ( czytaj Drogi Czytelniku :) ... całą Planetę :) to i nie ma się co dziwić takiej aktywności na Bolec.info :) I kto tu mówi o imperializmie ?

Dopisane 16.11.2014r. o godz. 20:29:

Toście mnie zaskoczyły Drogie Panie , do tej pory czytałem o zimnej fuzji.

Pieprzyć pakiet klimatyczny , eurokołchozowe oszustwo.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2014r. o 20:49
losy Polski się ważą :D a Wy tu pitolicie o jakiejś tam ziemi galilejskiej
:|

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Iza niezalogowany
16 listopada 2014r. o 21:06
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/475241,francja-miliarder-g-soros-ostrzega-przed-zagrozeniem-ze-strony-putina.html

Ba, jeżeli ten miliarder ostrzega, to - jako żywo - musi być coś z Galileą w tle ;) :D

2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2014r. o 21:07
''czarne chmury ''nad Polską
a właściwie nie ''chmury'' :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 listopada 2014r. o 21:44
~Iza napisał(a): http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/475241,francja-miliarder-g-soros-ostrzega-przed-zagrozeniem-ze-strony-putina.html

Ba, jeżeli ten miliarder ostrzega, to - jako żywo - musi być coś z Galileą w tle ;) :D

Dokładnie :) Wszak ten były węgierski syjonista ( chwała Wam bracia , zwolennicy Orbana :) ) wkupił się w rodzinę Rodszyldów.
Oczywiście pamiętasz Droga Arystokratko :* kto był autorem tych słów :

Dajcie mi władzę nad pieniądzem , a nie dbam o to, kto i jakie prawa stanowić będzie w danym kraju.

Chodzi mi o to, abyśmy wsparli Putlera w walce z petrodolarem. Jest rzeczą absolutnie obojętną jak nazywać się będzie waluta Nowego Świata , na tej samej pięknej Planecie. Chodzi o to , aby dla waluty nikt już więcej nie cierpiał.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
16 listopada 2014r. o 21:52
jak widzę jesteście w temacie :)
od 21-ej myślę ze nie my do Galilei a ''Galilea'' do nas nadejdzie ;)
cholera!!!...czy może być jeszcze gorzej? :D ;)

~majętny Stef niezalogowany
16 listopada 2014r. o 21:55
~Iza napisał(a): http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/475241,francja-miliarder-g-soros-ostrzega-przed-zagrozeniem-ze-strony-putina.html

Jeżeli ostrzega to już skupuje ruble. Później zniosą sankcje, rubel pójdzie do góry i zarobi sobie na Alterach.
Niestety na mnie też sobie zarobi, bo płacę podatki na naszych przygłupów z Wiejskiej co dają mu zarobić
REKLAMA BAU zaprasza