Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 6:56
falco napisał(a): nikt tutaj nie będzie umierał za Rosją czy Ukrainę :D

dawno minęły czasy kiedy umierano dla ''idei'' ;)

ty za kogo gotów jesteś umrzeć? ;)
za Polskę?...wątpię,bardzo wątpię :D
bo za jaką Polskę umierać?...Milera,Kaczyńskiego Tuska czy Biedronia,Rydzyka czy Wesołowskiego?
Skornie ...szkoła którą kończyłeś niewątpliwie wiele cię nauczyła ale życie nauczy cię więcej... ;)

Widać jakie masz fundamenty myślenia. Ludzie umierali, umierają i nadal będą umierać dla idei. Tylko, że tacy jak ty tego nie widzą.

Świat i idee to coś więcej niż twoja niewolnicza praca u Niemca i twój chlebek z szyneczką.

Za jaką Polskę Jasiu? Za naszą :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2161
#fobiak nieaktywny
26 listopada 2014r. o 7:51
skorn napisał(a): Póki co dobrze widac, że niejeden w tym temacie ma potrzebe umierania za Rosję.

ty nie pojmujesz, ze polak nie bedzie za nikogo umieral, ani za rosje ani za ukraine ani za niemcy, ani za ideologie, umierac beda tylko dla pieniedzy idioci tacy jak w afganistanie czy iraku. nawet za polske nikt nie bedzie umieral bo obecna polska nie jest polakow. przestan straszyc polakow bo my sie nie boimy takiej propagandy niemieckiej prosto ze scierwomediow.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 listopada 2014r. o 8:32
Gdyby MON zarządził powszechną mobilizację w kraju nad Wisłą chcąc wesprzeć bohaterską armię banderowców w walce z separatystami , będę pierwszym dezerterem , bo w dupie mam interesy żydobanksterów na Ukrainie. Ale Ty Alterowicz , możesz sobie ginąć dla idei , jakoś mnie to nie martwi :D

Dopisane 26.11.2014r. o godz. 08:29:

Dopóki Techniczny C.enzor się jeszcze nie obudził to poczytajcie sobie :

http://wolnemedia.net/polityka/niemiecki-ekspert-o-katastrofie-malezyjskiego-boeinga/

Na Onecie tego nie będzie :D

Dopisane 26.11.2014r. o godz. 08:32:

Czy widzisz Alterowiczu , że to jest taka sama prowokacja , jak Lusitania , Per Harbor , WTC i gliwicka radiostacja , znafco historii ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 10:26
Pannazdzieckiem napisał(a):
Czy widzisz Alterowiczu , że to jest taka sama prowokacja , jak Lusitania , Per Harbor , WTC i gliwicka radiostacja , znafco historii ?

Człowieku przestań bredzić. Łykasz te spiski dalej? Ruska propaganda zrobiła Ci już papkę z mózgu. Ten separatysta już wszystko wie? Spojrzał i już wie. Takie badania się robi miesiącami. Ten już wie, a ty mu już wierzysz na słowo. Tak jak i Anodinie? hehe
Należy spokojnie poczekać z oceną zdarzenia na Holendrów. A ty nie ty już wiesz! Takie pochopne oceny były właśnie w tych wszystkich przypadkach, które podajesz. I ty jesteś właśnie taki samym naiwniakiem. Masz mózg nastawiony na spiski i jesteś w stanie uwierzyć we wszystkie możliwe brednie. Zastanów się jakie brednie powielasz.

Dopisane 26.11.2014r. o godz. 10:26:

fobiak napisał(a):
skorn napisał(a): Póki co dobrze widac, że niejeden w tym temacie ma potrzebe umierania za Rosję.

ty nie pojmujesz, ze polak nie bedzie za nikogo umieral, ani za rosje ani za ukraine ani za niemcy, ani za ideologie, umierac beda tylko dla pieniedzy idioci tacy jak w afganistanie czy iraku. nawet za polske nikt nie bedzie umieral bo obecna polska nie jest polakow. przestan straszyc polakow bo my sie nie boimy takiej propagandy niemieckiej prosto ze scierwomediow.

Twoja Polska to nie jest nasza Polska. Mam wątpliwości, czy ty w ogóle jesteś Polakiem. I nie zabieraj głosu w imię wszystkich Polaków. Niewiele o niej wiesz, a tylko tyle co cię na ruskiej akademii nauczyli.

~kajtek niezalogowany
26 listopada 2014r. o 10:53
Tak trochę nie na temat, moje Ty alter ego :)

Do kogo jest skierowane Twoje credo ?
Przypominam, że nie wszyscy Polacy znają język angielski, a większość obywateli świata, nie zna języka polskiego ;)
Pozdrawiam

10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 10:59
~kajtek napisał(a): Tak trochę nie na temat, moje Ty alter ego :)

Do kogo jest skierowane Twoje credo ?
Przypominam, że nie wszyscy Polacy znają język angielski, a większość obywateli świata, nie zna języka polskiego ;)
Pozdrawiam

To pytanie retoryczne? To chyba nie muszę odpowiadać? Kajtku jednak dla zachowania pewnej formy... Ci do których jest skierowane, dobrze o tym wiedzą :)

~kajtek niezalogowany
26 listopada 2014r. o 11:45
Oczywiście, że retoryczne.
A jeżeli już faktycznie chcesz, mimo wszystko, zadbać o formę, to nie musisz cytować moich wypowiedzi.
Przynajmniej w całości.
2161
#fobiak nieaktywny
26 listopada 2014r. o 13:58
alter napisał(a):

Twoja Polska to nie jest nasza Polska. Mam wątpliwości, czy ty w ogóle jesteś Polakiem. I nie zabieraj głosu w imię wszystkich Polaków. Niewiele o niej wiesz, a tylko tyle co cię na ruskiej akademii nauczyli.

urzedasie, moja polska nie jest esbecka (bolus, ktory pierwszy rusza na rosje), moja polska nie jest zydowska (olus pijak), moja polska nie jest niemiecka (ryzy), moja polska nie jest banderowska (kaczor) i moja polska nie jest agresywna i nie okrada polakow. i to by bylo na tyle. moja polske tworza wartosci polskie a ich zrodla sa w tradycji i histori polskiej.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu