Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 14:40
Nie dociera do was umysłowe maluszki, że nie jestem urzędnikiem? Co za durnie.

Dopisane 26.11.2014r. o godz. 14:37:

STOP RUSSIA
“Memoriał”? To stowarzyszenie, które chce zlikwidować Putinek!
Ekspozycja, zorganizowana przy udziale Centrum Naukowo-Informacyjnego "Memoriał" w Petersburgu, ambasady RP w Moskwie i konsulatu generalnego RP w Petersburgu, opowiada o ponad 130 miejscach polskiej pamięci narodowej na terytorium Federacji Rosyjskiej.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Moskwa-pamieta-o-meczenstwie-Polakow,wid,17058336,wiadomosc.html

Dopisane 26.11.2014r. o godz. 14:40:

fobiak napisał(a): moja polske tworza wartosci polskie a ich zrodla sa w tradycji i histori polskiej.

Maleństwo po trzech klasach nawet po POLSKU nie umie pisać, a gębę ma pełną tradycji.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
12972
#Anonim12972 nieaktywny
26 listopada 2014r. o 14:52
alter napisał(a): Nie dociera do was umysłowe maluszki, że nie jestem urzędnikiem? Co za durnie.

Czekaj , czekaj...dlaczego ty tak wszystkim ubliżasz? Przecież nikt ciebie nie zna , nie wie kim jesteś a ty zaraz "durnie"...Może jesteś emerytem czy bezrobotnym..bo tak siedzieć przy komputerze od rana do wieczora i klikać...
Faktem jest ,że ubliżasz ludziom :>
10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 14:57
Ryza napisał(a):
alter napisał(a): Nie dociera do was umysłowe maluszki, że nie jestem urzędnikiem? Co za durnie.

Czekaj , czekaj...dlaczego ty tak wszystkim ubliżasz? Przecież nikt ciebie nie zna , nie wie kim jesteś a ty zaraz "durnie"...Może jesteś emerytem czy bezrobotnym..bo tak siedzieć przy komputerze od rana do wieczora i klikać...
Faktem jest ,że ubliżasz ludziom :>

Nie widzisz ich ubliżania? Więc odwal się.

~ze wschodu niezalogowany
26 listopada 2014r. o 15:08
Putin robi to co powinien, tj. broni swoich interesów. My Polacy zajmujemy się obroną wszystkich, tylko siebie nawzajem niszczymy. Co mnie obchodzi Rosja? Putin i jego działanie nie są zwrócone przeciw Polsce. A Ukraińcy, niech coś zrobią, żebym im zaufał, bo jak na razie to nic w tym kierunku nie zrobili, wręcz przeciwnie.
~ niezalogowany
26 listopada 2014r. o 15:10
Ryza napisał(a):
Może jesteś emerytem czy bezrobotnym..bo tak siedzieć przy komputerze od rana do wieczora i klikać...

A co ciebie to obchodzi?
211
skorn
26 listopada 2014r. o 15:58
fobiak napisał(a):
skorn napisał(a): Póki co dobrze widac, że niejeden w tym temacie ma potrzebe umierania za Rosję.
przestan straszyc polakow bo my sie nie boimy takiej propagandy niemieckiej prosto ze scierwomediow.

Ty nie jesteś Polak tylko przedstawiciel żydokomuny, najgorszej zarazy toczącej ten kraj po 45 r.

<i>
~Iza niezalogowany
26 listopada 2014r. o 19:06
" Niemcy barierą od strony Atlantyku, Japonia od strony Pacyfiku, Indie od strony Oceanu Indyjskiego, a Polska jako antyrosyjski harcownik? ... "

http://www.stefczyk.info/blogi/przez-pryzmat-ekonomii/nowy-podzial-swiata-z-niemiecko-rosyjskimi-rozmowami-w-tle,12316321617

Dość ciekawe spostrzeżenia.

:)
10114
#alter nieaktywny
26 listopada 2014r. o 19:58
No proszę jaki Putinek przewidywalny! Mięknie, hehe :)

"Jestem przekonany, że dowolny problem można rozwiązać, kierując się wzajemnym szacunkiem i pragmatyzmem - powiedział Putin."

"Czy za­ska­ku­ją­ce słowa Wła­di­mi­ra Pu­ti­na to po­czą­tek lep­szych sto­sun­ków Pol­ski z Rosją? Krem­lo­wi nie na­le­ży wie­rzyć, mówią eks­per­ci od spraw wschod­nich."

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/odwilz-na-linii-warszawa-moskwa/8ysnh

REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza