Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Polak mądry po szkodzie?
~ niezalogowany
9 lipca 2014r. o 8:40
A no dla tego że Relich nie trawi konkurentów i opozycji nawet we własnej Radzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~okradziona niezalogowany
9 lipca 2014r. o 17:25
Jak Kali ukraść krowę to dobrze ale jak Kalemu ukraść krowę to szum na cały Powiat, prawda Panie Relich.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 0:06
~ napisał(a):
~ napisał(a): Sołtys z Nowogrodźca, Sołtyso-radny z Czernej,radno -Sołtyska z Milkowa, radna z Ołdrzychowskiej, radny z Mickiewicza. starczy czy wymieniać dalej.

Proszę wymieniać dalej

W kontekście zbliżających się wyborów:
- Czy to dobre dla danej miejscowości, że ktoś piastuje dwie funkcje - radny i sołtys ?
- Czy tu nie może wystąpić konflikt interesów ?
Oczywiście gminie łatwiej jest sterować takimi sołtyso-radnymi, ale dla mieszkańców to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 9:06
Ci Sołtyso-Radni to dorobkiewicze którzy potrafią dorobić do diety radnego nawet do 10 tysięcy rocznie za ściąganie podatków. Dla wioski oczywiście jest to strat ponieważ zmniejsza się reprezentatywność mieszkańców.
~ niezalogowany
10 lipca 2014r. o 16:41
Kata to człowiek dobry i uczciwy ponadto bardzo daleko mu do mściwości i pychy czego nie można powiedzieć o Roberciku .
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 8:02
No prosze prosze nie wiedziałam że moją Gminą rządzi marny człowieczek o faszystowskich poglądach.Chociaż te jego judaszowskie uśmieszki zawsze dawały mi do myślenia .
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 19:06
~z gminy napisał(a): Powiem wam tyle pomawiający p. Wołoszyna, że policja właśnie łuskawasz IP. Niebawem poznamy bohaterów tych oskarżeń. Miło nie będzie.

Jeśli już mam być zamknięta to dodam że na imprezie u Wołoszyna obecny był także radny policjant.
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 19:31
~ napisał(a):
~z gminy napisał(a): Powiem wam tyle pomawiający p. Wołoszyna, że policja właśnie łuskawasz IP. Niebawem poznamy bohaterów tych oskarżeń. Miło nie będzie.

Jeśli już mam być zamknięta to dodam że na imprezie u Wołoszyna obecny był także radny policjant.

Ten co prosił burmistrza o podwyżke diet?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza