~ napisał(a): Dokładnie ten co uważa że czym wyższa dieta tym bardziej radny jest wierny burmistrzowi.Ale to jest jego ostatnia kadencja .
~ napisał(a): No prosze prosze nie wiedziałam że moją Gminą rządzi marny człowieczek o faszystowskich poglądach.Chociaż te jego judaszowskie uśmieszki zawsze dawały mi do myślenia .
~ napisał(a): W dniu 23 06 2014 odbyła się w Nowogrodźcu Sesja Absolutoryjna dla burmistrza ,następnie po sesji radny powiatowy Wołoszyn Leopold wraz z burmistrzem zaprosili część radnych gminnych i sołtysów na libację do hacjendy pana Wołoszyna w podzięce za zmianę planu zagospodarowania przestrzennego dotyczą tej działki.Stoły były suto zastawione jeden z uczestników biesiady sam zadaje takie pytanie kto za to wszystko zapłaci pan Wołoszyn czy Gmina.? Podejrzewam że wtedy przy kieliszku zmieniono decyzję odnośnie uchwały.
~ napisał(a):~ napisał(a): W dniu 23 06 2014 odbyła się w Nowogrodźcu Sesja Absolutoryjna dla burmistrza ,następnie po sesji radny powiatowy Wołoszyn Leopold wraz z burmistrzem zaprosili część radnych gminnych i sołtysów na libację do hacjendy pana Wołoszyna w podzięce za zmianę planu zagospodarowania przestrzennego dotyczą tej działki.Stoły były suto zastawione jeden z uczestników biesiady sam zadaje takie pytanie kto za to wszystko zapłaci pan Wołoszyn czy Gmina.? Podejrzewam że wtedy przy kieliszku zmieniono decyzję odnośnie uchwały.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): W dniu 23 06 2014 odbyła się w Nowogrodźcu Sesja Absolutoryjna dla burmistrza ,następnie po sesji radny powiatowy Wołoszyn Leopold wraz z burmistrzem zaprosili część radnych gminnych i sołtysów na libację do hacjendy pana Wołoszyna w podzięce za zmianę planu zagospodarowania przestrzennego dotyczą tej działki.Stoły były suto zastawione jeden z uczestników biesiady sam zadaje takie pytanie kto za to wszystko zapłaci pan Wołoszyn czy Gmina.? Podejrzewam że wtedy przy kieliszku zmieniono decyzję odnośnie uchwały.
~z gminy napisał(a):
Powiem wam tyle pomawiający p. Wołoszyna, że policja właśnie łuskawasz IP. Niebawem poznamy bohaterów tych oskarżeń. Miło nie będzie.
Tak się boję pomówienia że wyliczam następnych uczestników biesiady -Radny Szynka z Gościszowa i Radny z Zebrzydowej Zdunek.