~ napisał(a): Nie wiem jak skończy, wiem że następną kadencję na fotelu burmistrza ma jak w banku.
Z tego co wiem to w banku już nie pracuje :) więc i z tą przyszłą raczej pozamiatane.
Drodzy Mieszkańcy Gminy Nowogrodziec i wszyscy inni czytający tego posta, zapamiętajcie: to Burmistrz jest dla Ludzi a nie odwrotnie. Wybieramy swojego człowieka który ma nam pomagać w naszych problemach, doradzać, wspierać. To jedyna osoba na wyższych szczeblach, która nas reprezentuje, przedstawia nasze sprawy, żyje naszymi problemami. Po co nam Burmistrz, który robi pod górkę Gminie i ją kompromituje? Jakim Cię widzą takim Cię piszą. Nie macie już dość tego wylanego jadu? Tych niezałatwionych spraw? Tego naśmiewania się z Nowogródka? O co tu chodzi? Ten temat na bolec.info w którym przyznaję dałem się sprowokować, nie mogąc patrzeć obojętnie na bzdurne komentarze, prezentuje poziom władz tej Gminy. W listopadzie wybory, idźcie, zagłosujcie, a potem nie miejcie pretensji do innych i do siebie, że nie poszliście na wybory. To my decydujemy o losie naszej Gminy.