Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 21:06
DLA MNIE NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA BURMISTRZA JEST T. ZAREMBECKI .PRZESZ TE WSZYSTKIE LATA DOBRE I ZŁE POTRAFIŁ PROWADZIĆ SWOJĄ FIRMĘ, ZATRUDNIA MASĘ LUDZI. CZYLI DLA MNIE SZANUJE PIENIĄDZE I NA TAKICH LUDZI TRZEBA GŁOSOWAĆ . !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 21:16
~ napisał(a):
~ napisał(a): z tą szkołą w Parzycach to mam nadzieje że to plotka bo nie jest możliwością sprzedać taki budynek z działkami wartymi 120 tyś za 120 tyś niech ktoś powie że to nieprawda !! !! !! nie róbcie sobie jaj !! !! !! toż to przekręt na dużą skalę !! !! !! wyglądałoby na to że budynek dostał ktoś w gratisie !! !! !! !!

Niestety ale jest to najprawdziwsza prawda znajdziesz to na Bipie G Nowogrodziec i na dodatek teraz na Wybory Szkoła jest wynajęta(chyba odpłatnie) od osoby prywatnej tak działa nasz burmistrz.

przecież w bolesławcu za małe mieszkanie tyle wołają !! !! !! przecież to kradzież w biały dzień !! !! !! to nie powinno tak na sucho ujść :| śmierdzi przekrętem :|
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 21:27
Obojętnie Zarembecki czy Kata nawet Góra był by lepszy od tego nieudacznika.
~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 21:28
NIE WIEM ALE WYDAJE MI SIĘ ZE W BOLESŁAWCU ZA CENA ZA M2 KRECI SIE OD 2000 ZŁ W GÓRĘ . A FAJNIE BY BYŁO WPUŚCIĆ NA TO STANOWISKO KOGOS KTO DOKŁADAŁ SIĘ CZYNNIE DO TEGO NASZEGO PORTFELA I WIE JAK TO BOLI GDY PŁACISZ KASĘ NA PODATKI A KTOŚ WYKORZYSTUJE TO JAWNIE DO SWOICH CELÓW I JESZCZE W GODZINACH URZĘDOWANIA GMINY JEST PRZECHWALANY OCZYWIŚCIE Z SERWERA GMINY
~DoXXX niezalogowany
27 października 2014r. o 21:35
Nie wiem czy się orientujesz ale Szkoła w Parzycach miała około 640m2.i hektarową działkę którą można było podzielić na 8 działek budowlanych i sprzedać po 30 tys co dało by za same działki 240tysięcy.
~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 21:37
ODPOWIEDZ DO GOŚĆ NOWOGRODZIEC . NIESTETY JAK ZAUWAŻYŁEŚ NIE MAMY NOWOGRODZIEC INFO , GDZIEŚ MUSIMY NAPISAĆ CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLIMY. A LUDZIE SIĘ ZMIENIAJĄ LUB DOBRZE POTRAFIĄ GRAC PRZED WYBORAMI .
~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 21:42
SŁYSZAŁEM O TEJ SZKOLE I MASZ RACJE , CIEKAWI MNIE ZA ILE BĘDZIE SPRZEDANY STARY SZPITAL W GMINIE I KTO NA TYM ZAROBI ALBO JUŻ ZAROBIŁ
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 21:49
Podobna sytuacja jest z zakupem starych budynków po Veritasie i adaptacja tych niefunkcjonalnych hal na szpital paliatywny ,budynki znajdują się w bezpośredniej bliskości głównej drogi na Lubań każde uchylenie okna będzie się wiązało z wpuszczeniem do pomieszczeń spalin samochodowych co znacznie zwiększy śmiertelność pensjonariuszy.Czyż nie lepiej było zaadoptować tą szkołę która jest wręcz w wymarzonym miejscu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza