Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Burmistrz Nowogrodźca

~Gość w Nowogrodźcu niezalogowany
27 października 2014r. o 21:55
~XXX napisał(a): SŁYSZAŁEM O TEJ SZKOLE I MASZ RACJE , CIEKAWI MNIE ZA ILE BĘDZIE SPRZEDANY STARY SZPITAL W GMINIE I KTO NA TYM ZAROBI ALBO JUŻ ZAROBIŁ

Mam nadzieję że do transakcji nie dojdzie przed wyborami !!!!
Czy ktoś wie co Burmistrz RR zrobił z najatrakcyjniejszym miejscem inwestycyjnym w Nowogrodźcu? Tu gdzie mogły powstać baseny, centrum kultury, ośrodek sportu, biblioteka z prawdziwego zdarzenia, siłownia, solarium, masaże, sauna itd dużo by wymieniać... będzie co? Biedronka ! ( druga już w Nowogrodźcu) . 100 m od DINO. Pracę, utrzymanie całych rodzin z małych interesów typu sklepik straci ? ??? Co najmniej 30 osób. W biedronce zatrudnienie znajdzie - strzelam 10 0sób. Czysty zysk !!!
Gmina zarobi na tym interesie kilkaset tysięcy? raczej kilkadziesiąt !!!! Straci ? Już straciła !!!! Ale Panie Burmistrzu, jak dobry kapitan idzie Pan na dno razem ze statkiem !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 22:01
JAK MOŻNA CHCIEĆ PRZEROBIĆ GARAŻE NA SZPITAL CZY TO CZASAMI NIE BĘDZIE W EFEKCIE KOŃCOWYM DROŻSZE NIŻ BUDOWA NOWEGO , WYDAJE MI SIE ŻE TO TAKA PRZEDWYBORCZA ŚCIEMA
~Jeszcze go czopki wyplują niezalogowany
27 października 2014r. o 22:02
~ napisał(a): Podobna sytuacja jest z zakupem starych budynków po Veritasie i adaptacja tych niefunkcjonalnych hal na szpital paliatywny ,budynki znajdują się w bezpośredniej bliskości głównej drogi na Lubań każde uchylenie okna będzie się wiązało z wpuszczeniem do pomieszczeń spalin samochodowych co znacznie zwiększy śmiertelność pensjonariuszy.Czyż nie lepiej było zaadoptować tą szkołę która jest wręcz w wymarzonym miejscu.

1000% racja
~XXX niezalogowany
27 października 2014r. o 22:04
MUSZE PRZYZNAĆ ZE TA BIEDRONKA PASUJ TAM JAK( KU. GACIE ).
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 22:55
~DoXXX napisał(a): Nie wiem czy się orientujesz ale Szkoła w Parzycach miała około 640m2.i hektarową działkę którą można było podzielić na 8 działek budowlanych i sprzedać po 30 tys co dało by za same działki 240tysięcy.

Zaręba się kłania.
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 23:06
Zaręba się kłania.

pisze się przez ...em... Jak Zarembecki !!!
Pożądne nazwiska są trudne w pisowni !!!

Idzie przywyknąć.
~ja niezalogowany
27 października 2014r. o 23:25
~ napisał(a): Zaręba się kłania.

Idzie przywyknąć.
tu bardziej codzi temu komus o areszt w miejscowosci zareba , a nie o pozadne nazwisko zarembecki
~ niezalogowany
27 października 2014r. o 23:34
~ napisał(a): Zaręba się kłania.

Idzie przywyknąć.

Jak byś był inteligentny to byś się domyślił,że pewnie komuś chodziło o ZK Zaręba k/Lubania. A wyraz "pożądne" pisze się przez "rz". Nie udało się zabłysnąć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.